18.11.12

"Για τον Ολυμπιακό, τον εαυτό σας και τη χώρα"...



Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" και μίλησε στους παίκτες του Θρύλου.

Ο τιμονιέρης των Πειραιωτών έδωσε το... σύνθημα νίκης για τον αγώνα στη Γερμανία και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα!

"Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό και για σας τους ίδιους και για τον Ολυμπιακό αλλά και για τη χώρα να κάνετε μια μεγάλη εμφάνιση στη Σάλκε και αν μπορείτε να πάρετε και τη νίκη. Έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν πάρα πολλά πράγματα για τη συνέχεια του Champions League, αλλά και στο πρωτάθλημα (σ.σ.: εννοώντας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ)."

και πρόσθεσε: "Για όλους μας, για εσάς τους ίδιους αλλά και για τη χώρα, είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε μια μεγάλη επιτυχία στη Σάλκε και πρέπει να δώσετε τα πάντα για να το πετύχετε".

Τους ξεκαθάρισε επίσης ότι είναι πάντοτε κοντά τους και τόνισε ότι εάν καταφέρουν να πάρουν αυτά τα δύο ματς, δε θα μείνει κανείς τους δυσαρεστημένος

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: