23.11.12

"Ο Μανωλάς θα αφήσει εποχή"...


Δεν υπάρχει καλύτερη επιβράβευση απο το να υποκλίνεται για το ταλέντο σου ένας παίκτης που έχει αντιμετωπίσει αμυντικούς και αμυντικούς. Ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει περάσει απο γαλλικό και αγγλικό πρωτάθλημα και ... μπορεί να ξεχωρίζει παίκτες, πολύ καλά.

Ο Αλγερινός μέσος υποκλίθηκε στο ταλέντο του Κώστα Μανωλά που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην Γερμανία. Μάλιστα τόνισε ότι θα αφήσει εποχή και ότι σε κάποια χρόνια θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

«Από την αρχή της χρονιάς λέω ότι ο Μανωλάς είναι μεγάλος αμυντικός. Είδατε τι έκανε σήμερα; (σ.σ. Τετάρτη) Ήταν παντού. Είναι απίστευτο ταλέντο, τα έχει όλα για να παίξει μεγάλη μπάλα. Σε μερικά χρόνια θα είναι σε μία από τις πέντε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Έχει τα πάντα: Είναι καλός αμυντικός, είναι γρήγορος, δυνατός, φοβερός στο ψηλό παιχνίδι, έχει καλή τεχνική, δεν φοβάται να πάρει ευθύνες.... Και είναι μόλις 21 ετών. Σε ένα δύο χρόνια θα πουληθεί με πολλά λεφτά».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Αμπντούν δήλωσε: «Tώρα δεν γίνεται να σκεφτόμαστε άλλο την Ευρώπη. Έχουμε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τώρα και ξέρουμε όλους τις μας περιμένει εκεί. Πρέπει να πάμε εκεί και να νικήσουμε ότι και να γίνει. Να πάμε με διαφορά στο +11, για να καταλάβουν όλοι ποιοι είμαστε και ότι δεν έχουν ελπίδες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς είμαστε οι πρωταθλητές και είμαστε καλύτεροι».
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: