10.11.12

Κουβέλης: Στηρίζουμε την κυβέρνηση και… διαφωνούμε...


Ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η ΔΗΜΑΡ, με πολιτικά στελέχη, στην κυβέρνηση αφήνει ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» της Κυριακής, σημειώνει, όμως, ότι «οι όποιες αλλαγές πρέπει να στοχεύουν στην...
αποτελεσματικότητα».
Τονίζει, πάντως, ότι αυτήν την ώρα δε απασχολεί τέτοιο θέμα τη ΔΗΜΑΡ, ενώ εκφράζει την ευχή να μην επηρεάσει την κυβερνητική λειτουργία η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Κουβέλης, προειδοποιεί επίσης πως «δεν εκχωρούμε το δικαίωμά μας να διαφωνούμε εκεί που χρειάζεται, στηρίζοντας την κυβέρνηση» ενώ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ζητά εκλογές «χωρίς να το πιστεύει, να το θέλει, ή εν τέλει να το αντέχει».
Την ίδια στιγμή, αυστηρό μήνυμα απευθύνει η Αγ. Κωνσταντίνου στους βουλευτές Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά, που φέρονται ότι θα δηλώσουν «παρών» ή θα ψηφίσουν «κατά» στον Προϋπολογισμό, καλώντας τους να υπερψηφίσουν, ακολουθώντας τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, διαφορετικά θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με το κόμμα. Από την πλευρά των δύο βουλευτών κυκλοφορεί η φήμη ότι υπάρχει περίπτωση να τους ακολουθήσουν και άλλα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, υπονοώντας είτε τον καθηγητή Γ. Πανούση είτε την Κ. Μάρκου.

Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: