1.11.12

Επιστροφή Σιόβα...

Η δυνατότητα που έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να αντικαθιστά άμεσα έναν ποδοσφαιριστή, σε οποιοδήποτε απρόοπτο τυγχάνει στην ομάδα του Ολυμπιακού, είναι σίγουρα ένα από τα μεγάλα ατού των «ερυθρολεύκων».

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η... περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος ελλείψει του Πάμπλο Κοντρέρας, αναμένεται να επανέλθει στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον Κώστα Μανωλά, για τα ματς με Ο.Φ.Η. και Μονπελιέ.

Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο δεξιό γαστροκνήμιο και σήμερα, Πέμπτη, έκανε ξανά θεραπεία, κάτι που αναμένεται να κάνει και τις προσεχείς ημέρες.

Θα χάσει τις αναμετρήσεις με Ο.Φ.Η. και Μονπελιέ και έτσι ο Σιόβας καλείται άμεσα να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ξεπεράσει τα δύο εμπόδια που έχει μπροστά του σε Πρωτάθλημα και Champions League.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή προπόνηση, ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και δεν αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με τον Ο.Φ.Η., αλλά κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει τη Μονπελιέ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό στο γήπεδο και μέρα με τη μέρα δείχνει ότι πλησιάζει η επιστροφή του στη δράση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, κάνοντας δίτερμα στο μισό γήπεδο. Παράλληλα, έκαναν τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τεχνικής και ενδυνάμωσης. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το πρωί στις 10:30, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: