6.11.12

BINTEO από τη συγκέντρωση, εξω από το πολιτικό γραφείο του Θ. Νάκου...


Με μπροστάρη ένα τρακτέρ και βασικό σύνθημα "Λαμόγιο Νάκο τα μέτρα αν ψηφίσεις, σ' αυτή την πόλη να μην ξαναπατήσεις", έξω από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ και Αντιπροέδρου της Βουλής, Θανάση Νάκου, χιλιάδες Βολιώτες έστειλαν... ξεκάθαρο στην τρικομματική Κυβέρνηση, ενόψει της ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου.

Για πρώτη φορά, με δύο και όχι με τρεις πορείες, οι Βολιώτες κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας αντιμνημονιακά και αντιφασιστικά συνθήματα, στένοντας απανωτά μηνύματα προς διάφορους αποδέκτες.
Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 9.30 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας, από ανεξάρτητους διαδηλωτές, φοιτητές, αντιφασίστριες και αντιφασίστες αλλά και μέλη των Εργατικού Κέντρου Βόλου, Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ, Συλλόγου Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ, Ε.Ε.Κ., ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΑΜ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων συλλογικοτήτων.
Η ογκώδης πορεία κινήθηκε στις οδούς Ιωλκού, Ιάσονος και μέσω της Φιλελήνων κατά το μήκος της λεωφόρου Δημητριάδος, για να συνεχίσει στην οδό Κ. Καρτάλη και μέσω της οδού Γαλλίας να καταλήξει στην Σπυρίδη, όπου και βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ και Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου, όπου ακούστηκαν αντιμνημονιακά συνθήματα, όπως και το ""Λαμόγιο Νάκο τα μέτρα αν ψηφίσεις, σ' αυτή την πόλη να μην ξαναπατήσεις", για να καταλήξει και πάλι στην πλατεία Ελευθερίας, μέσω των οδών Κωνσταντά και Ιωλκού.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονταν και η πορεία του ΠΑΜΕ, η οποία, με παλμό και αντιμνημονιακά συνθήματα, ξεκινώντας από την πλατεία Πανεπιστημίου, κινήθηκε επίσης μαζικά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, για να καταλήξει στο σημείο εκκίνησής της. Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, εργαζόμενα μέλη του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου.


 e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: