11.11.12

Κουράκος: Δεν δέχομαι υποδείξεις από σενα, που κόλλαγες ένσημα στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας (BINTEO)...

Πιπιλή:"Κουράκο,υπάλληλε της Βουλής εννοείς πως είχε ενσημα επί Χούντας ο χειροκροτών από κάτω "Ανεξάρτητος Ελληνας" Τέρενς Κουικ"...
Συνεχίζεται το σόου στην βουλή, με την κόντρα αυτή την φορά, ανάμεσα στη Φωτεινή Πιπιλή (ΝΔ) και τον Γιάννη Κουράκο ("Ανεξάρτητοι Ελληνες").
Όλα άρχισαν όταν η Πιπιλή κατήγγειλε τον ...
Κουράκο πως πρωτοστάτησε με τον Πάνο Καμμένο στην «ανταρσία» των υπαλλήλων της Βουλής, το βράδυ της ψήφισης του Μνημονίου 3, καθώς ο ίδιος είναι διορισμένος υπάλληλος του κοινοβουλίου.
Ο βουλευτής των "Ανεξάρτητων" απαντώντας στις κατηγορίες τόνισε: «Δέχομαι βάναυση επίθεση από όψιμους "σαμαροφύλακες" και τα παπαγαλάκια τους, και χτεσινούς υβριστές του. Δεν απαντώ στη δημοσιογράφο που κόλλησε τα πρώτα ένσημα στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας και ήταν επί σειρά ετών στην κρατική τηλεόραση».

Η βουλευτής της ΝΔ, έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεση, μέσω του Twitter όπου έγραψε ότι και ο εκπρόσωπος Τύπου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" εγαζόταν στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας.

«Κουράκο,υπάλληλε της Βουλής εννοείς πως είχε ενσημα επί Χούντας ο χειροκροτών από κάτω "Ανεξάρτητος Ελληνας" Τέρενς Κουικ. Κουράκο, υπάλληλε μόνιμε της βουλής, αν ο χειροκροτητής σου που έκραξες σου καταθέσει αγωγή,γνωρίζεις ότι δενν υπάρχει ασυλία;», έγραψε στο μήνυμά της η βουλευτής.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: