9.11.12

Στη… τσίτα ο Ant1 για Παναθηναϊκό...

Ο mister Σκάι κατηγορεί το κανάλι του Αμαρουσίου για... μεροληψία!...
«Τέτοια ψυχολογική προετοιμασία ούτε τελικός Τσάμπιονς Λίγκ να μετέδιδαν» έλεγε άνθρωπος των τηλεοπτικών χθες βράδυ αναφερόμενος στη μετάδοση από τον Ant1 του αγώνα Λάτσιο – Παναθηναϊκός!
Οι ιθύνοντες του καναλιού δεν μπορούσαν να...
ξεχάσουν το ξαφνικό μπάσιμο του Αλαφούζου προ δυο εβδομάδων όταν βγήκε ζωντανά στην εκπομπή και επιτέθηκε σε όλους και σε όλα μετά το ισόπαλο 1-1 με την ιταλική ομάδα. Ο mister Σκάι λαμβάνοντας αφορμή από κάποια ατυχή σχόλια του περιγραφέα πήρε φόρα κατηγορώντας τον ΑΝΤ1 για μεροληψία βάζοντας μάλιστα στο στόχαστρο και δημοσιογράφους γεγονός που ανάγκασε το όργανο των αθλητικογράφων να εκδώσει ανακοίνωση κατηγορώντας με τη σειρά του τον Αλαφούζο για ηθικό αυτουργό αν συμβεί κανένα παρατράγουδο.

Δυο εβδομάδες μετά δεν συνέβη κανένα παρατράγουδο και το μόνο που έγινε ήταν η νέα τραγική εμφάνιση των πρασίνων που έχασαν με κατεβασμένα χέρια στο Ολύμπικο με σκορ3-0.

Πάντως όλοι στον ΑΝΤ1 ήταν στη τσίτα, είχαν δοθεί αυστηρές εντολές σε όλους και η ψυχολογική προετοιμασία μάλλον έπιασε τόπο, αφού….ο Αλαφούζος δεν ζήτησε να παρέμβει στον αέρα!

Αυτό οφείλεται πέραν της κακής εμφάνισης της ομάδας του και στην προσεγμένη περιγραφή του σπήκερ. Οι ειδήμονες έλεγαν πως υπήρχαν μεγάλες διαφορές στα δυο παιχνίδια. Δηλαδή ενώ στο ματς της Αθήνας ο σπήκερ είχε πανθομολογουμένως εκτροχιαστεί σε ατέρμονα σχόλια επι σχολίων για τις επιλογές του προπονητή και των παικτών, στο ματς της Ρώμης ήταν προστατευτικός και ενίοτε απολογητικός για τους πράσινους. Χαρακτηριστικό γεγονός αυτού αποτελεί η συνεχής αναφορά του στην όντως δεδομένη αξία του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού ο οποίος είχε κάποια ευθύνη για ένα απο τα γκόλ που δέχτηκε….

Το κακό για το κανάλι ήταν πως ο ΠΑΟ έχασε και το ενδιαφέρον της ήδη πεσμένης αγοράς εξανεμίστηκε περισσότερο ενόψει των δυο τελευταίων αγώνων…
 enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: