16.11.12

“Δεν μας εκπροσωπούν οι συζητήσεις στο Alter”...

Kαι στις σημερινές συνθήκες της κρίσης της ανεργίας και της ολομέτωπης επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι από την εργοδοσία –Κυβέρνηση-Ευρωπαική Ένωση όπου υπάρχει αντίσταση κερδίζονται πράγματα. Και εδώ πρέπει να... δώσουμε τα εύσημα στους ηρωικούς εργαζόμενους του ALTER που με προσωπικές θυσίες αψηφώντας τα προβλήματα που τους δημιουργούσε ο αγώνας τους, συνέχιζαν και συνεχίζουν επί ενάμιση χρόνο να παλεύουν με την καθημερινή τους παρουσία και περιφρούρηση του σταθμού.

Είναι επιτυχία που η σκληρή ιδιοκτησία του ALTER μετά από ενάμιση χρόνο πλήρης αδιαφορίας σύρθηκε επιτέλους να συνομιλήσει με τον πρόεδρο και τον εργασιακό εκπρόσωπο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. στο ALTER. Η συγκεκριμένη συνάντηση και οι επόμενες κινήσεις που έγιναν πραγματοποιήθηκαν χωρίς να είναι ενήμερο το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και δεν το εκπροσωπούσαν.

Συνάδελφοι!

Εμείς σαν σωματείο πιστεύουμε ότι πρέπει μαζί με τα συνεργαζόμενα σωματεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Π.Η.Ε.Α. να μπούμε μπροστά ώστε ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι του ALTER ανεξάρτητα με την ειδικότητα και την στάση τους απέναντι στο πρόβλημα να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.
Εφόσον το κανάλι επαναλειτουργήσει κάθε εργαζόμενος που το επιθυμεί να έχει δικαίωμα μόνιμης και σταθερής εργασίας με Συλλογικές Συμβάσεις που προβλέπονται από τα σωματεία και χωρίς καμία διάκριση.

Αν και εφόσον κλείσει το κανάλι, κάτι που απευχόμαστε, να καταβληθούν οι νόμιμες αποζημιώσεις. Νομικά να διασφαλιστεί ότι θα καταβληθούν όλα τα χρήματα και ότι αυτή η κίνηση της ιδιοκτησίας του ALTER δεν είναι άλλη μια παγίδα.

Συνάδελφοι!

Όταν τα προβλήματα είναι ενιαία πρέπει έτσι και να αντιμετωπίζονται!

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: