26.11.12

Η "Αυγή" του Τσίπρα χαρακτηρίζει "εκβιαστή" και "φασίστα" τον Καμπύλη του 984 ...



Σκληρό άρθρο από την επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ ακριβά πληρώνει ο Αθηναίος δημότης την επιλογή του δημάρχου Γ. Καμίνη να τοποθετήσει επικεφαλής στον Δημοτικό ραδιοσταθμό "Αθήνα 9,84" τον Τάκη Καμπύλη. Κι αυτό διότι ο κ. Καμπύλης έχει... πολύ ισχυρό εγώ. Προκειμένου να ικανοποιηθεί το "εγώ" δεν διστάζει όχι μόνο να να θέσει σε κίνδυνο το προφίλ του δημάρχου και την αξιοπιστία του σταθμού -που τελευταίως κατηγορείται επισήμως για λογοκρισία και εκδικητική διοίκηση- αλλά και τα οικονομικά του πληρώνει κάτι παραπάνω, αλλά η "δουλειά" γίνεται. Πληρώνει ο σταθμός, όχι από την τσέπη του ο κ. Καμπύλης.

Όπως για παράδειγμα όταν, πριν από ένα χρόνο, βάλθηκε να διώξει τρεις τεχνικούς και αντιμετώπισε την αντίσταση της Ένωσης Τεχνικών (ΕΤΕΡ), η οποία έκανε συνεχείς αναφορές στην Επιθεώρηση Εργασίας. Μετά από συνεχείς ελέγχους, η Επιθεώρηση επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 260.000 ευρώ. Μπορεί να κόστισε κάτι παραπάνω, αλλά τους τεχνικούς τους έδιωξε.

Η απόλυση της δημοσιογράφου Λαμπρινής Θωμά επειδή δεν δέχεται τις ταπεινωτικές αξιώσεις του κ. Τάκη έχει ήδη πληγώσει σοβαρά το προφίλ του σταθμού. Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί η αντίληψη περί διοίκησης ενός εργοδότη που απειλεί με απόλυση εργαζόμενο εάν δεν υπογράψει κείμενο "μετανοίας"; Αυταρχική; Εκφοβιστική; Εκβιαστική; Φασίζουσα; Αυτό που δεν είναι ακόμα γνωστό είναι τι μπορεί να κοστίσει σε αποζημίωση της απολυθείσας, εάν προσφύγει με αγωγή αποζημίωσης. Αλλά τι πειράζει; Πληρώνει ο δήμος.

Οι εργαζόμενοι του σταθμού βρίσκονται σε απεργία από την περασμένη Πέμπτη μέχρι τουλάχιστον και αύριο. Αναμένεται συνάντηση της ΕΣΗΕΑ με τον Γ. Καμίνη εντός της εβδομάδας.

Το παραπάνω άρθρο υπάρχει και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: avgi.gr/ArticleActionshow.action

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: