25.11.12

Γλέντι για το 4ο αστέρι...

Είσαι πρώτος, μάγκας, Πειραιώτης. Θρύλε δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απο το να κάνεις πάρτι μέσα στην Τούμπα για το 4ο αστέρι στην φανέλα σου. Λοιπόν απόψε κλείνεις στόματα και κατακτάς το 40ου σου πρωτάθλημα, έτσι οπως αρμόζει στην... ομάδα που διαθέτεις και μπροστά στις... μαλαματίνες έτσι για να γουστάρουμε.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πανέτοιμοι σήμερα το βράδυ (19:30-live olympiacos24.gr/NS1 HD) να δείξουν και στον ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα, ότι φέτος και το 4ο αστέρι θα ράψουν στην φανέλα τους και ρεκόρ θα κάνουν κατακτώντας αήττητοι το πρωτάθλημα.
Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο η νίκη είναι το μόνο που σκέφτονται για βουλώσουν στόματα και να επιβληθούν στην έδρα που έχουν πανηγυρίσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Η επικράτηση αυτή θα στείλει ξανά το μήνυμα ότι ο Θρύλος είναι η καλύτερη και ισχυρότερη ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ των μεγάλων δηλώσεων. Σε αυτό μάλιστα, οι παοκτζήδες μπορούν να πάρουν έναν τίτλο, το δικαιούνται, αφού τα λόγια τα έχουν πολλά σε μόνιμη βάση!

Ο Λεονάρντο Ζαρμτίμ έχει έτοιμα τα πλάνα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει απο την αρχή τον Πάμπλο Κοντρέρας, στην άμυνα, σε ένα ματς ιδιαίτερο και για τον ίδιο. Δεν είναι απίθανο, βέβαια, ο Πορτογάλος να μείνει με το αμυντικό σχήμα που έπαιξε στη Σάλκε, αφού οι Σιόβας και Μανωλάς ήταν καλοί. Κάρολ, Χολέβας, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Φουστέρ, Αμπντούν και Τζιμπούρ αναμένεται να κλείσουν την ενδεκάδα, χωρίς να είναι απίθανο ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού να στηριχθεί ξανά στον Μήτρογλου για την κορυφή της επίθεσης.

Φυσικά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν απο την έναρξη του αγώνα, όπου θα γίνει γνωστά και τα ονόματα των παικτών που θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Εκτός πλάνων του Λεονάρντο Ζαρντίμ, βρίσκεται μόνο ο Αριέλ Ιμπαγάσα που αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε μαζί του στην Θεσσαλονίκη 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο και Κοντρέρας.


olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: