16.11.12

Μιχ. Καρχιμάκης>Σύμβουλοι του Προβόπουλου έχουν πάρει εφάπαξ μέχρι 400.000 ευρώ...

Με ένα δηκτικό σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Μιχάλης Καρχιμάκης ασκεί σκληρή κριτική στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο σχετικά με προσλήψεις συμβούλων στην Τράπεζα, οι οποίοι προηγουμένως είχαν παραιτηθεί από...
τις θέσεις τους, λαμβάνοντας παχυλά εφάπαξ και συντάξεις.
Μάλιστα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που δημιουργήθηκε χθες με τον Γιάννη Πρετεντέρη, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο, αναφέρει: «Αυτό είναι ένα δείγμα από το σημερινό ρεύμα φαυλότητας και του βολέματος, κύριε Πρετεντέρη, που δεν το ακουμπήσατε».

Αναλυτικά το σχόλιο του Μιχάλη Καρχιμάκη:...

«Κάποιοι προνομοιακοί συνταξιούχοι επιβραβεύονται. Παραιτήθηκαν, πήραν σύνταξη και εφάπαξ (300.000 μέχρι και 400.000 ευρώ) και φέρεται να ξαναπροσλήφθηκαν σε θέσεις συμβούλου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος.

Η κρίση φαίνεται να δημιουργεί ευκαιρίες και αυτές τις αρπάζει και τις κάνει πράξη ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Μόλις παραιτήθηκαν, λοιπόν, συνταξιοδοτήθηκαν και πήραν και το «ακούρευτο» εφάπαξ τα υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας φέρεται να επαναπροσέλαβε σε θέσεις συμβούλων του, τρεις από αυτούς, οι οποίοι πρέπει να έλαβαν, εκτός της πολύ καλής σύνταξής από 300.000 εώς 400.000 ευρώ εφάπαξ περίπου και γρήγορα, όπως φαίνεται.

Όχι σαν τους πολλούς και εύκολους στόχους, βέβαια, που περιμένουν χρόνια για να το πάρουν και «κουρεμένο».

Τότε, κύριε Προβόπουλε, γιατί παραιτήθηκαν; Για να ξαναπροσληφθούν;

Αυτό είναι ένα δείγμα από το σημερινό ρεύμα φαυλότητας και του βολέματος, κύριε Πρετεντέρη, που δεν το ακουμπήσατε»....
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: