18.10.12

Βουλή: Θλίψη για το θάνατο του 67χρονου ναυτεργάτη...




Τη λύπη τους για το θάνατο του 67χρονου διαδηλωτή, ο οποίος έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς , εξέφρασαν ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης και εκπρόσωποι των κομμάτων, οι οποίοι μετείχαν σε συνεδρίαση Επιτροπής της Βουλής. Οι...
βουλευτές ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση «να σταματήσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά με αυτή την πολιτική της άγριας φτωχοποίησης που προκαλεί τις δικαιολογημένες μαζικές αντιδράσεις του λαού».

Τη θλίψη του εξέφρασε και ο παριστάμενος υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο οποίος ανέφερε ότι περνάμε δύσκολες στιγμές στον τόπο και είναι σημαντικό να έχουμε όλοι αίσθημα ευθύνης. «Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στα όριά της, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε πολλαπλάσια ευθύνη να προστατεύσουμε την κοινωνική συνοχή», σημείωσε.

«Είναι κρίμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές. Εκφράζουμε τη λύπη μας», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γ. Βλάχος.

«Καταδικάζω το έγκλημα που έγινε σε καθεστώς Δημοκρατίας και απευχόμαστε να συμβαίνουν αυτά», είπε η Ελένη Ζαρούλια από την Χρυσή Αυγή προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής, ο οποίος επισήμανε ότι ουδείς μίλησε για έγκλημα και ζήτησε «να μην καπηλεύεται κανείς την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής, ειδικά καθώς η πληροφορία αφορά σε ανακοπή».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: