24.9.12

V+O: Ονειρεμένοι τζίροι και κέρδη σε καιρούς κρίσης...

Σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκαλύπτει πως η εταιρεία επικοινωνίας V+O σε τόσο δύσκολους καιρούς και χωρίς ανταγωνισμό αφού οι αντίπαλες εταιρείες είτε διαλύονται είτε μπαίνουν στο άρθρο 99 για να σώσουν την αξιοπρέπεια τους όχι μόνο...
παραμένει αλώβητη αλλά παρουσιάζει ακόμα και κέρδη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
Η εταιρεία επικοινωνίας V+O του Θωμά Βαρβιτσιώτη κάνει χρυσές δουλειές, κλείνει deals πολλών χιλιάδων ευρώ μέσω κρατικών διαγωνισμών και συνάπτει συμβόλαια ακόμα και με εταιρείες που είναι ανταγωνίστριες στο κλάδο τους. Δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε ακόμα και για την επαφή της εταιρείας με το ΔΝΤ, όπου πολλοί υποστηρίζουν ότι η εταιρεία διευκολύνει στην πώληση του εθνικού πλούτου μέσω των σχέσεων της με συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας εντός και εκτός της Ελλάδας.
Η κίνηση “ματ” της ανάθεσης της επικοινωνίας του ΤΑΙΠΕΔ μετά από ένα διαγωνισμό παρωδία στην εταιρεία V+O εξασφάλισε στην εταιρεία και επίσημα το ρόλο διαμεσολαβητή με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες που θέλουν να αποκτήσουν ένα από τα εθνικά “φιλέτα”.
Η εταιρεία V+O δεν σταματά, συνάπτει συμβόλαιο και με την εταιρεία ΕΠΑ Αττικής μία από τις κρατικές εταιρείες που ετοιμάζεται να ιδιωτικοποιηθεί. Εξασφαλίζοντας και εκεί τις επαφές με τις εταιρείες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση της.
Συμβόλαιο επικοινωνίας συνάψε και με την ΕΥΔΑΠ εξίσου εταιρεία φιλέτο που ιδιωτικοποιείται άμεσα.
Στον τραπεζικό τομέα η διαχείριση της επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας και της Εμπορικής Τράπεζαςπροκαλεί ερωτήματα αφού η πρώτη θέλει να εξαγοράσει τη δεύτερη, ενώ τη προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η V+O ανέλαβε την καμπάνια του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, σε διαγωνισμό αξίας 500.000 ευρώ.
Ο μύθος της οικογένειας και ο «Ελεύθερος Τύπος»
Επί χρόνια η εταιρεία V+O των Θωμά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύμπιο διαφήμιζαν τις σχέσεις τους με το νεοδημοκράτικο κατεστημένο. Ευνοημένοι των γαλάζιων υπουργών και συμμετέχοντας στο ίδρυμα «Λίλιαν Βουδούρη» που εξέδιδε την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» πέρασαν στην αγορά το μήνυμα ότι το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν υπό τον έλεγχό τους χρησιμοποιώντας το προς όφελος των πελατών της V+O.
Η V+O και ο Αντώνης Σαμαράς
Από την μέρα που ανέλαβε την ηγεσία της Ν.Δ ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Ολύμπιος διαφήμιζε την στενή του σχέση με τον αρχηγό της Ν.Δ. Παρά τις διαρροές οι περισσότεροι συνεργάτες του κ. Αντώνη Σαμαρά κράτησαν αποστάσεις ασφαλείας. Παρά ταύτα ο κ. Γιάννης Ολύμπιος εμφανίστηκε στη Συγγρού παραδίδοντας σεμινάρια σε κομματικά στελέχη και βουλευτές. Όσοι είχαν την ατυχία να ακούσουν τις συμβουλές του γνωστού επικοινωνιολόγου έκαναν λόγο για αστεία ιστορία, έτσι πριν προλάβει να αρχίσει βρέθηκε εκτός συστήματος.

Πηγή: http://www.bankwars.gr/?p=21925

Δεν υπάρχουν σχόλια: