3.9.12

Αντάρτικο Σκανδαλίδη στο Twitter...



Μηνύματα διαφοροποίησης από την επερχόμενη λαίλαπα των σκληρών οικονομικών μέτρων, στέλνει σήμερα, ανήμερα της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδλίδης, εκ των ιστορικών στελεχών του Κινήματος.
Με ... τέσσερρα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Σκανδαλίδης φροντίζει να γίνει σαφές ότι δεν μπορεί να συμμεριστεί την πολιτική της περαιτέρω σκληρής λιτότητας, που επιβάλλει η τρόικα, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει την άποψή του ότι η κυβέρνηση οφείλει να τηρήσει την προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.

«Οφείλουμε να στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά και να την κρίνουμε στη βάση της πολιτικής που συμφωνήσαμε σταθερά, επίμονα, υπεύθυνα» είναι το πρώτο σχόλιο, ενώ το δεύτερο έχει αποδέκτη την τρόικα: «Δεν είμαστε οι πολιτικοί κομφερανσιέ των αγορών, ούτε υπάλληλοι των τραπεζιτών. Οφείλει να το αντιληφθεί πάνω απ'όλα η ευρωπαϊκη πολιτική ηγεσία». Το τρίτο σχόλιο θέτει ευθέως θέμα συνέχισης του ΠΑΣΟΚ: «Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για το αν θα ανασυσταθεί το ΠαΣοΚ ή αν θα παραμεριστεί ιστορικά».



















































protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: