29.9.12

To αφεντικό της Apple ζητάει συγνώμη για το φιάσκο των Apple Maps...


kourdistoportocali
Η κυκλοφορία του iOS 6 έφερε αρκετά παράπονα για τη νέα εφαρμογή Apple Maps που ενσωμάτωσε η Apple στο mobile λειτουργικό της σύστημα, μιας και... φαίνεται να έχει αρκετά προβλήματα. Σήμερα στο site της εταιρείας αναρτήθηκε μια επιστολή προς τους πελάτες της.

Η επιστολή είναι από τον Tim Cook, CEO της Apple και έχει απολογητικό χαρακτήρα, κάτι που θα εκτιμηθεί από τους χρήστες του iOS 6. Ταυτόχρονα, στην ίδια επιστολή ο Tim Cook προτείνει και μερικές εναλλακτικές λύσεις οι οποίες δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον μπορούν να προσφέρουν προσωρινή ανακούφιση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση μεταφρασμένη από το fullpc.gr, ενώ το πρωτότυπο κείμενο μπορείτε να βρείτε στο site της Apple.

"Προς τους πελάτες μας



Στην Apple, προσπαθούμε να φτιάξουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας. Με την κυκλοφορία των νέων Χαρτών την προηγούμενη εβδομάδα, αποτύχαμε στο να τηρήσουμε αυτή τη δέσμευσή μας. Λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση που προκαλέσαμε στους πελάτες μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τους Χάρτες καλύτερους.



Λανσάραμε του Χάρτες με την πρώτη έκδοση του iOS. Όσο περνούσε ο καιρός, θέλαμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ακόμα καλύτερους χάρτες που θα περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως το turn by turn directions, τις φωνητικές εντολές, το Flyover και τους vector-based maps. Για να το καταφέρουμε αυτό, έπρεπε να δημιουργήσουμε μία νέα έκδοση των Χαρτών από το μηδέν.



Υπάρχουν ήδη περισσότερες από 100 εκατομμύρια iOS συσκευές που χρησιμοποιούν τους νέους Apple Maps, ενώ ολοένα και περισσότερες συσκευές προστίθενται καθημερινά. Σε μόλις μία εβδομάδα, οι χρήστες iOS με τους νέους Χάρτες έχουν ήδη αναζητήσει σχεδόν μισό δισεκατομμύριο τοποθεσίες. Όσο περισσότερο χρησιμοποιούν οι πελάτες μας τους Χάρτες τόσο καλύτεροι θα γίνουν και εκτιμούμε βαθύτατα το feedback που έχουμε λάβει από εσάς.



Ενώ εμείς βελτιώνουμε τους Χάρτες, μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές λύσεις, κατεβάζοντας εφαρμογές χαρτών από το App Store, όπως τα Bing, MapQuest και Waze, ή να χρησιμοποιήσετε χάρτες των Google ή Nokia, πηγαίνοντας στις ιστοσελίδες τους και δημιουργώντας ένα εικονίδιο της web app τους στην αρχική σας οθόνη.



Οτιδήποτε κάνουμε στην Apple, στοχεύει στο να κάνουμε τα προϊόντα μας τα καλύτερα του κόσμου. Ξέρουμε ότι το περιμένετε αυτό από εμάς και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ασταμάτητα μέχρι οι Χάρτες να ανταποκριθούν σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο.



Tim Cook

Apple’s CEO"

Δεν υπάρχουν σχόλια: