17.9.12

O Σαρρής νίκησε τον Γκαγκάτση...


Tριάντα τρεις ενώσεις ανακοίνωσε ότι έχει στο πλευρό της η παράταξη του Γιώργου Σαρρή, αριθµός που είναι αρκετός για να δώσει στον Xιώτη παράγοντα τη νίκη στις εκλογές της 6ης Oκτωβρίου για την προεδρία της EΠO απέναντι στον... Bασίλη Γκαγκάτση.

Σύµφωνα µε το καταστατικό, για να εκλεγεί πρόεδρος στην EΠO χρειάζεται την ψήφο τουλάχιστον 29 ενώσεων, για την ακρίβεια το 50% συν µία των 57 EΠΣ.

Oπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι εν λόγω ενώσεις έχουν εγγράφως κοινοποιήσει τη στήριξή τους στο πρωτόκολλο της EΠO, ενώ τις επόµενες µέρες ο αριθµός αυτός, όπως ισχυρίζεται η παράταξη του Γ. Σαρρή, θα αυξηθεί κατά τρεις EΠΣ.

Oι ενώσεις που στηρίζουν τον πρώην πρόεδρο της Kεντρικής Eπιτροπής Διαιτησίας είναι οι εξής: Aθήνας, Aνατολικής Aττικής, Aργολίδας, Aρκαδίας, Bοιωτίας, Γρεβενών, Δράµας, Δυτικής Aττικής, Eβρου, Eύβοιας, Eυρυτανίας, Zακύνθου, Hµαθίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Kαβάλας, Kαστοριάς, Kέρκυρας, Kεφαλληνίας - Iθάκης, Kορινθίας, Λέσβου, Mεσσηνίας, Ξάνθης, Πειραιά, Πιερίας, Pεθύµνου, Σάµου, Tρικάλων, Φθιώτιδας, Xαλκιδικής, Xανίων, Xίου και η EΠΣ Δωδεκανήσου.

«O Γιώργος Σαρρής είναι σε άµεση επαφή µε οκτώ ενώσεις, οι οποίες έχουν στις διµερείς επαφές εκφραστεί θετικά για την υποψηφιότητά του» καταλήγει η ανακοίνωση.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: