15.9.12

Εμφανίστηκε ως προϊσταμένη της Eισαγγελίας Εφετών Λαμίας για να “αρπάξει” κοριτσάκι!...


Δικαστική υπάλληλος, η οποία κατέχει νευραλγική θέση στην Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, εμφανίστηκε ως εισαγγελέας στα Γλυκά Νερά Αττικής, προκειμένου να “αρπάξει” ένα κοριτσάκι 3,5 ετών από τη μητέρα του!

Το...
περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του directnews.gr, εκδόθηκε σήμα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η άμεση σύλληψη διατάχθηκε και για τον εν διαστάσει πατέρα του παιδιού, ο οποίος υπηρετεί ως αστυφύλακας στην Λαμία, ενώ παράλληλα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φέρεται να συνεργάζεται με εταιρεία security της πόλης, που ανήκει σε στενό συγγενικό πρόσωπο της δικαστικής υπαλλήλου.

Σημειώνεται, ότι η μητέρα, με δικαστική απόφαση, έχει κερδίσει τη δικαστική επιμέλεια του ανήλικου παιδιού η οποία ορίζει ότι ο πατέρας μπορεί να επικοινωνεί μαζί του δύο ώρες την εβδομάδα πάντοτε με την παρουσία της μητέρας.

Ωστόσο σήμερα, η μητέρα δέχθηκε τηλεφώνημα, στο οποίο η γραμματέας των δικαστηρίων παρουσιάστηκε ως προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας και στη συνέχεια, αφού εισήλθε στο σπίτι, απαίτησε από την τρομοκρατημένη μητέρα να παραδώσει το παιδί στον αστυνομικό πατέρα, τον οποίο συνόδευε -όπως ισχυρίστηκε- «στα πλαίσια των… εισαγγελικών καθηκόντων της», προκειμένου να το πάρουν στη Λαμία.

Η 30χρονη μητέρα πανικόβλητη επικοινώνησε με το δικηγόρο της και όταν αποκαλύφθηκε ότι η προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών Λαμίας ήταν... μια απλή δικαστική υπάλληλος, έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Γλυκών Νερών, όπου και υπέβαλε μήνυση για εκβίαση, απειλή, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και αντιποίηση αρχής.

Ο αστυνομικός και η δικαστική γραμματέας αναζητούνται για να συλληφθούν και να παραπεμφθούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, η δικαστική γραμματέας χρησιμοποιεί ονόματα εισαγγελικών λειτουργών της Λαμίας για να εξυπηρετήσει την εταιρεία security που διατηρεί στενό συγγενικό της πρόσωπο, ενώ έχει σχέσεις και με ανθρώπους που κινούνται στο χώρο της νύχτας…
http://directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: