15.9.12

«Οικονομικοί δολοφόνοι» κατά τον Π.Καμμένο οι αρχηγοί των κομμάτων της κυβέρνησης...


Aναφερόμενος στους προέδρους των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση και την πολιτική που ακολουθούν, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο «για οικονομικούς δολοφόνους», των οποίων στόχος τους είναι «να ξεπουλήσουν την χώρα προτού φύγουν».

Μιλώντας από...
τη Λαμία το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε ότι το κόμμα του θα προχωρήσει σε συλλογή υπογραφών για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει το πώς μπήκε η χώρα στο μνημόνιο.

Όσον αφορά τα νέα μέτρα, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ίσως βρεθούν κάποιοι βουλευτές«παλικάρια», όπως αυτοί που καταψήφισαν το 2ο μνημόνιο και σήμερα βρίσκονται στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναφερόμενος, μάλιστα, στην κομματική πειθαρχία που προσπαθεί να επιβάλλει ο κύριος Σαμαράς, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «προσπαθεί να επανιδρύσει την Πολιτική 'Άνοιξη».

Ο κ. Σαμαράς «προεκλογικά μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση, μετά όμως τις εκλογές πήγε στην Γερμανία με δώρο το 1,8 δισ. από το πρόστιμο της Siemens και ζήτησε γονυπετής συγνώμη από την κ. Μέρκελ».

Για την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν επιχειρεί να πατάξει το λαθρεμπόριο», ενώ ζήτησε αφορολόγητο πετρέλαιο θέρμανσης για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και επιδότηση για τους κατοίκους των ορεινών περιοχών.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του κινήματος Μιχάλη Γιαννάκη αλλά και τους βουλευτές Ρ. Μακρή και Παύλο Χαϊκάλη, ξεκίνησε την περιοδεία του στην Φθιώτιδα από την Λάρυμνα και το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, έκανε λόγο για «ξεπούλημα μιας κερδοφόρας επιχείρησης που αποτελεί σχεδόν μονοπώλιο στην παραγωγή νικελίου».

Στη συνέχεια βρέθηκε στην Λαμία, όπου αρχικά είχε συνάντηση με στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην περιοχή, ενώ στην συνέχεια είχε σειρά επαφών με τον δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά, τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θ. Στάικο, καθώς και με τους προέδρους των Επιμελητηρίων όπου και συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Καμμένος είχε συνάντηση και με εκπροσώπους των πρώην εργαζομένων στην υπό εκκαθάριση Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, όπου έκανε λόγο για «σκάνδαλο» και κάλεσε τους εργαζομένους σε συνάντηση στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: