2.9.12

Νίκη μέσα στο «σπίτι» του...


Νίκη. Αυτή είναι η μόνη λέξη που έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ζαρντίμ για το ματς με τον Λεβαδειακό (20:30, Novasports 1 και live σχολιασμός από το woop.gr).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να... κάνουν το 2 στα δύο να πάνε στους έξι βαθμούς και να βάλουν με το "καλημέρα" του πρωταθλήματος τις βάσεις για τον τίτλο και το τέταρτο αστέρι.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το πρώτο τους επίσημο ματς στην έδρα τους και θέλουν να προσφέρουν μια άνετη νίκη στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας, αυτό θα έχει μόνο μία αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα, με τον Παπάζογλου να παίρνει λογικά τη θέση του τραυματία Κοντρέρας.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Παπάζογλου, Σιόβα και Χολέβα.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μοδέστο και Μανιάτης, ενώ η τριπλέτα στα χαφ θα αποτελείται από τους Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Μασάδο,με τον Τζιμπούρ να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μανωλάς, Γκρέκο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου και Πάντελιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοντρέρας και Παπαδόπουλος, ο ανέτοιμος Τάτος και για λόγους τακτικής οι Βλαχοδήμος, Ντιόγο, Ζαραδούκας και Λυκογιάννης.

Τα εντός έδρας ματς με Λεβαδειακό

Εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακού στους εντός έδρας αγώνες που έχει δώσει απέναντι στον Λεβαδειακό. Την περσινή σεζόν οι Πειραιώτες επικράτησα με σκορ 3-1 στις 14 Ιανουαρίου, χάρη σε δύο γκολ του Μιραλάς και το αυτογκόλ του Κόρμπου.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: