3.9.12

ΣΟΚ στην Ηλεία: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ ιερέα στη μέση του δρόμου...


Ένας ιερέας αγνώστων λοιπών στοιχείων βρέθηκε νεκρός στην άκρη της Εθνική Οδού στο τμήμα ανάμεσα στην Κρέστενα και το Κάτω Σαμικό. Αυτή την ώρα η Αστυνομία εξετάζει το χώρο με
πολύ προσοχή. Σύμφωνα με... τις πρώτς πληροφορίες ο ιερέας εκτελέστηκε εν ψυχρώ απο δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Εξετάζεται το κίνητρο να ήταν η ληστεία...

Νεότερη ενημέρωση 13:20

Ο ιερέας είχε μεταβεί με τη σύζυγό του στην περιοχή της Ζαχάρως. Εκεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έκανε ανάληψη χρημάτων από υποκατάστημα τραπέζης και έφυγε στη συνέχεια προς Πύργο. Στο σημείο που δολοφονήθηκε σταμάτησε για προσωπική ανάγκη της συζύγου του. Μόλις αυτή απομακρύνθηκε εμφανίστηκαν δύο άντρες σε μοτοσικλέτα, όπου εκτέλεσαν εν ψυχρω τον ιερέα και τράπηκαν σε φυγή με τη μοτοσικλέτα τους.

Η σύζυγός του μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε σε κατάσταη σοκ στο νοσοκομείο Κρεστένων. Η εκτέλεση του ιερέα έγινε στο ύψος των Κρουνών στο σημείο όπου υπάρχει επί της Εθνικής Οδού, ένα παλιό μεγάλο καβούκι από χελώνα, σύμβολο για τους κατοίκους της περιοχής.

Νεότερη ενημέρωση 13:48

Από το χωριό Φλόκα κατάγεται η σύζυγός του ιερέα ενώ ο ίδιος καταγόταν και λειτουργούσε στην περιοχή της Φωκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει εξακριβωθεί αν το κίνητρο ήταν η ληστεία ή συνέβη κάτι άλλο.


ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: