6.9.12

Αιώνιος εφιάλτης της Δεξιάς, ο Ανδρέας Παπανδρεου...


Σκληρή απάντηση Παναγιωτακόπουλου στις δηλώσεις Κεφαλογιάννη...
Η Ελλάδα του Ανδρέα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου, υπογραμμίζει το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, σε... απάντηση δήλωσης του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ο κ. Παπαγιωτακόπουλος υποστηρίζει ότι «μόνο το θολωμένο μυαλό του νέου γραμματέα της ΝΔ θα μπορούσε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι για την κρίση φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου! Δεν προκαλεί εντύπωση ούτε η λογική υπέρβαση που επιχειρεί ούτε η προσπάθεια να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της παράταξής του.

Η Ελλάδα του Ανδρέα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου.»

Σύμφωνα με το διαχρονικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ «αποτελεί ύβρη στη λογική όλων να τολμά να συγκρίνει τη Ελλάδα των Μ.Ο.Π και των Κ.Π.Σ., την Ελλάδα του ΕΣΥ, των φιλεργατικών νόμων, της κοινωνικής ευαισθησίας, των ανθρώπινων μισθών και συντάξεων, της απασχόλησης, της ανάπτυξης και της δημιουργίας με αυτή που διαμόρφωσαν οι πολιτικές της παράταξής του!

Ο κ. Κεφαλογιάννης θα έπρεπε να βουτά τη γλώσσα στο μυαλό του, για να μην ξεχνά πως μέσα σε μια τριετία το έλλειμμα από 50 δισ. έφτασε τα 103 (1990 – 1993) και πως η «θωρακισμένη οικονομία» -σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό που υπηρετούσε σαν Υπουργός, το εκτίναξε στα 320 δισ.!

Σημειώνει ότι για τον κ. Κεφαλογιάννη υπάρχει «το πρόβλημα της συνενοχής. Γιατί υπηρέτησε την πιο καταστροφική Κυβέρνηση του τόπου, με τους κουμπάρους και τη διαπλοκή, με τους χιλιάδες παράνομους διορισμούς στο Δημόσιο, με τους αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με την ακρίβεια και την αποθέωση των καρτέλ, με την κατασπατάληση των πόρων, με τα πλασματικά στατιστικά, με την εξαπάτηση και του ελληνικού λαού και των εταίρων μας.»

Και καταλήγει: «Ο κ. Κεφαλογιάννης, γνήσιο τέκνο της Δεξιάς Παράταξης, έχει έναν μόνιμο εφιάλτη. Τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μπορεί να μην κατάφεραν να τον εξοντώσουν το '89, επιχειρούν σήμερα παραχαράσσοντας την ιστορία και αντιστρέφοντας την πραγματικότητα να του χρεώσουν τα σημερινά αδιέξοδα.

Το μόνο που καταφέρνει με αυτές τις δηλώσεις είναι να προκαλεί τη λογική και τον ελληνικό λαό.»
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: