4.9.12

Έγκλημα πάθους η δολοφονία του ιερέα...


Στον ηθικό αυτουργό και στον δράστη της δολοφονίας του ιερέα από τη Φωκίδα φαίνεται πως έχουν φτάσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νύχτα έφερε ... αποτελέσματα στην έρευνα των αστυνομικών. Κανείς στην Υ.Α. Πύργου, δεν πήγε για ύπνο πριν φτάσουν σε κάποιο ουσιαστικό στοιχείο ή αποτέλεσμα στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί από νωρίς το πρωί συνεχίζουν την έρευνα εξετάζοντας πλέον τις λεπτομέρειες που θα τους οδηγήσουν στις επίσημες ανακοινώσεις, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες.

Επισήμως η εξιχνίαση της άγριας και εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου ιερέα φέρεται να είναι θέμα ωρών. Και ένα από τα κίνητρα που έχει διερευνηθεί σε βάθος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι και αυτό του εγκλήματος πάθους.

Πάντως από αυτά που έγιναν γνωστά μέσα από τις καταθέσεις, τα νέα δεδομένα πιθανότατα να φέρουν μεγάλη ανατροπή.

Νεότερη ενημέρωση

Ένας 41χρονος από τους Κρουνούς της Κρέστενας φέρεται να είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 52χρονο ιερέα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και το αρχικό ρεπορτάζ του ilialive.gr επρόκειτο για έγκλημα πάθους καθώς με βάση τα ίδια στοιχεία ο δράστης φέρεται να είχε σχέση με την 43χρονη σύζυγό του ιερέα.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες στην υπόθεση από χθες το βράδυ βρίσκονται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και εξετάζονται κατ' αντιπαράσταση και φέρονται να έχουν δώσει όλα εκείνα τα στοιχεία στους αστυνομικούς που οδηγούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος με τους δύο εμπλεκόμενους, έγινε κάποια στιγμή υπο άλλες συνθήκες χθες, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει με βάση όλα τα νέα δεδομένα που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι αντιφάσεις που υπέπεσε στην κατάθεσή της η σύζυγός του ιερέα, έστρεψε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και τις έρευνες σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του κινήτρου της ληστείας.

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: