19.9.12

Ανασύνταξη και πρωτάθλημα...


Χρόνος για... "μουρμούρα" και κατεβασμένα κεφάλια δεν υπάρχει.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τη Σάλκε, κρατάει τα αρνητικά για να τα διορθώσει στο μέλλον και... στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα.

Οι υποχρεώσεις για τη Superleague τρέχουν και δεν αφήνουν περιθώρια στην ομάδα να αναλύσει περισσότερο τους λόγους της ήττας από την Σάλκε.

Πλέον ο αγώνας τοποθετείται στο... αρχείο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κρατάνε τα αρνητικά με στόχο στο μέλλον να τα διορθώσουν και να εμφανιστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" αρχίζει από σήμερα με τους "ερυθρόλευκους" να επιδιώκουν το 4 στα 4 για να παραμείνουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με νίκη απέναντι στην ομάδα της Θράκης θα τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας με Ατρόμητο και Άρσεναλ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές επαναφέροντας την ενδεκάδα που χρησιμοποιούσε στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν το παιχνίδι με την Σάλκε, με τους Σιόβα, Ιμπαγάσα και Κάρολ να ξαναπαίρνουν θέση βασικού.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: