17.9.12

Πρόστιμο από το Δήμο σε όσους ρυπαίνουν με ενοικιαστήρια...


Την επιβολή βαρειών προστίμων σε όσους ρυπαίνουν την πόλη με επικόλληση ενοικιαστηρίων και αφισών προαναγγέλλει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, σύμφωνα με ανακοίνωση που...
εξέδωσε, μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων για την απαράδεκτη εικόνα που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Αχαϊας.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:...


Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την επικόλληση ενοικιαστηρίων σε διάφορα σημεία του κέντρου της Πάτρας από τη Δημοτική Αρχή διευκρινίζεται ότι:

- Ειδικά συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Πατρέων πραγματοποιούν από την προηγούμενη εβδομάδα εργασίες αποξήλωσης των ενοικιαστηρίων και των αφισών από τους τοίχους, τις κολώνες και τα άλλα σημεία όπου αυτά είναι τοποθετημένα. Τα συνεργεία αυτά έχουν ξεκινήσει τις εργασίες από την οδό Καρόλου και συνεχίζουν προκειμένου να απαλλάξουν όλο το κέντρο από την ρύπανση που έχουν προκαλέσει κυρίως οι ιδιοκτήτες ακινήτων, με αφορμή την έναρξη της φοιτητικής περιόδου.

- Ο Δήμος Πατρέων λαμβάνοντας υπόψιν την δεινή οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν, έδωσε ένα μικρό περιθώριο ανοχής σε ό,τι αφορά την επιβολή προστίμων, καλώντας τους ιδιοκτήτες ακινήτων να συμμορφωθούν με τον κανονισμό και να περιορίσουν την επικόλληση ενοικιαστηρίων σε σημεία όπου αυτή επιτρέπεται.

- Δυστυχώς οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν σεβάστηκαν την εικόνα της πόλης και ξέφυγαν από κάθε όριο, επικολλώντας ενοικιαστήρια σε τοίχους, κολώνες, κάδους, στάσεις, παγκάκια και σε άλλα απίστευτα σημεία.

- Κατόπιν τούτου, τα συνεργεία του Δήμου Πατρέων προχωρούν σε επιβολή αυστηρών προστίμων στους ιδιοκτήτες ακινήτων που ρυπαίνουν την πόλη, με ενοικιαστήρια.

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: