27.9.12

Τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ...



enimerosi24.gr
Γράφει ο…σκέτος (ακομμάτιστος) ερτικός

Με αηδία οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ παρακολουθούν τον νεοδημοκρατικό εμφύλιο στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Δεξιός αλληλοσπαραγμός με μοναδικό στόχο την... εξ εφόδου κατάληψη των διευθυντικών θέσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Και όταν λέω εσωκομματικος δεξιός εμφύλιος εννοώ καμιά 15ριά χαμηλών προσόντων νοματαίους που εκτοξεύουν απειλές εναντίον ακόμη και του Μεγάρου Μαξίμου εάν δεν τους δοθούν (ή σωστότερα παραδοθούν) όλες οι διευθυντικές θέσεις στην ΕΡΤ.

«ΔΕΞΙΟΣ», «ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ ΕΞΤΡΕΜ», «ΦΟΥΛ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ», «INSIDER», «ΠΡΥΤΑΝΗΣ», «ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ» και προσφάτως ο «MOB» (αλήθεια ποια μετάφραση από τα αγγλικά να διαλέξει κανείς: συρφετός; μαφία; ΄΄ή » όχλος»;΄). Ψευδώνυμα που φυτρώνουν σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο για να λοιδορήσουν, να λασπολογήσουν και τελικά ακόμη και να απειλήσουν όποιον τολμά να σταθεί εμπόδιο στα ύποπτα σχέδιά τους για άλωση της ΕΡΤ και την υποταγή της σε κάθε είδους προσωπικές, κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Οι περίεργοι αυτοί τύποι, άλλοι εν ενεργεία «συνάδελφοι», άλλοι προσφάτως συνταξιοδοτηθέντες και άλλοι επίδοξοι μνηστήρες μιας θέσης ΠΕΘ ή ειδικού συμβούλου το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούνται στα μάτια των εργαζομένων , που γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από τα ηχηρά ψευδώνυμα καθώς διακινούν τις βλέψεις και τα επιχειρήματά τους στα μπαρ και τους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου. Υμνητές μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες του Σίμου Κεδίκογλου, τώρα έχουν μεταμορφωθεί σε υβριστές του κυβερνητικού εκπροσώπου και γλυψιματίες του υπουργού Επικρατείας Δ.Σταμάτη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επιτύχουν τους ιδιοτελείς στόχους τους. Ο παντογνώστης στα θέματα της ΕΡΤ Σ. Κεδίκογλου έγινε ξαφνικά «άσχετος΄΄, «εγκλωβισμένος», «αναποφάσιστος» , «πασοκοτραφής», υποστηρικτής των πασόκων , των Δημαραιων, των Συριζαίων και απηνής(!) διώκτης των ακραιφνών καλών δεξιών που θέλουν να σώσουν (βλ. να λεηλατήσουν) το «μαγαζί», όπως το αποκαλούν, από την άβυσσο (υποχθόνιοι είναι , σίγουρα ξέρουν από άβυσσο…).

Και επικαλούνται ως τον μοναδικό σωτήρα της ΕΡΤ (και φυσικά δικό τους) τον αλήστου μνήμης Γ. Μιχελάκη !!!

Παιδιά σοβαρευτείτε..Σας γνωρίζουμε όλους πολύ καλά:μπλε και πράσινους νονούς που χρόνια τώρα θεωρείτε κομματικό σας τσιφλίκι την δημόσια ραδιοτηλεόραση.Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν θα επιτρέψουν πλέον σε κανένα κομματικό κομισάριο να καπηλευθεί την δουλειά τους .Οι περυσινές γενικές συνελεύσεις και πολυήμερες απεργίες μας έστειλαν πολλαπλά μηνύματα με κορυφαίο ότι την αξιοπρέπειά μας δεν την ξεπουλάμε σε κανένα πολιτικό και κομματικό εντολοδόχο…Θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.Εμείς, που με την δουλειά μας καταξιώσαμε την ΕΡΤ στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.Αυτή την κατάκτηση πρέπει να τη διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού. Ο Ελληνικός Λαός που πληρώνει, μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες, το ανταποδοτικό τέλος,απαιτεί και δικαιούται υπεύθυνη και πλουραλιστική ενημέρωση. Αυτό ας το έχουν υπόψη τους όσοι-στο πλαίσιο της μνημονιακής πολιτικής ονειρεύονται μια νέα ΥΕΝΕΔ…

Όσοι αγαπούν την ΕΡΤ και τιμούν το ψωμί που τρώνε από αυτήν,οφείλουν να βάλουν φρένο στις αδιαφανείς επιδιώξεις των κάθε λογής πολύχρωμων κομματόσκυλων και να τους διαμηνύσουν:ΆΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΓΥΡΤΕΣ…

Υ.Γ.Σύντομα θα επανέλθω δείχνοντας ποιοι είναι οι… «ψευδώνυμοι»…

Χρήστος Γιαννακος
email αναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια: