7.9.12

Ο «Τόρο» στην κορυφή ...


Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δηλώθηκαν στη λίστα της UEFA για το Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές είναι ο Βασίλης Τοροσίδης.

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως ο πιο έμπειρος παίκτης του Ολυμπιακού στη... μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, είναι ένας εκ των Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Πάντελιτς, ή Κάρολ, ωστόσο δεν είναι κανείς από τους τέσσερις. Μιλώντας πάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ, και όχι γενικά για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο πιο έμπειρος παίκτης από αυτούς που δηλώθηκαν για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες, είναι ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης, με 15 συμμετοχές.

Δεύτερος στη σχετική κατάταξη είναι ο «Κάνιο» με 13, ενώ τρίτος είναι ο Μήτρογλου με 10. Πιο κάτω βρίσκονται οι Μοντέστο με 9, Κάρολ και Κοντρέρας με 8, Τζεμπούρ και Χολέβας με 6, Πάντελιτς με 5, Φουστέρ με 4, και Μέγιερι, Μανιάτης, Φέισα και Γκρέκο με 3.

Σε όλες τι ευρωπαϊκές διοργανώσεις βέβαια αλλάζει αυτή η λίστα, καθώς στην κορυφή φιγουράρει ο Ιμπαγάσα με 45, δεύτερος είναι ο Πάντελιτς με 41, και τρίτος ο Κοντρέρας με 40.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: