27.9.12

Αναβολή για την αγωγή Αντρίκου Παπανδρέου κατά Πάνου Καμμένου



Για τις 24 Ιανουαρίου 2013 αναβλήθηκε από το Πρωτοδικείο, η εκδίκαση της αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Καμμένου για τους ισχυρισμούς του περί εμπλοκής του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού στην υπόθεση των.. CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Η εκδίκαση της αγωγής αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικαστών, ενώ η συζήτηση έχει αναβληθεί ακόμη μία φορά στο πρόσωπο του ενάγοντος.

Ο κ. Παπανδρέου διεκδικεί ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη από τον κ. Καμμένο, ο οποίος τον έχει κατηγορήσει για συμμετοχή στο στελεχιακό δυναμικό επενδυτικής εταιρείας που αγόρασε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης.
Για ακόμη μια φορά το μέλος της οικογένειας, που φέρεται ως συμμορία, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου δεν προσήλθε στο δικαστήριο, δεν προσήλθε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν τολμά να μας κοιτάξει στα μάτια. Ο υπάλληλος της εταιρίας των Brockers που αγόρασαν τα CDS δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου που πόνταραν στην πτώχευση των Ελλήνων ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου, υπάλληλος της εταιρίας UNIGESTION, έκανε αγωγή προκειμένου να απειλήσει εμένα προσωπικά αλλά και τους Ανεξάρτητους Ελληνες για να μη μιλούμε», σχολίασε για την αναβολή της υπόθεσης ο Πάνος Καμμένος και στον ίδιο τόνο πρόσθεσε:

«Το έγκλημα που διέπραξε η οικογένειά του, ο ίδιος διέπραξε οικονομικό έγκλημα, γιατί τα ασφάλιστρα κινδύνου αυτά της εταιρίας στην οποία εργάζεται πουλήθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με απόφαση του αδερφού του, πρωθυπουργού της Ελλάδος τότε Γεώργιου Παπανδρέου, ο οποίος είχε προαποφασίσει να μπει η Ελλάδα στον Μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου γνώριζαν δηλαδή εκ των προτέρων ότι θα απογειωθούν η τιμές των spreads άρα εκείνοι που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας θα γίνονταν δισεκατομμυριούχοι».

«Έκανε αγωγή για 1 εκατομμύριο ευρώ ακριβώς το ίδιο ποσό με τον κ. Τσουκάτο, ακριβώς το ίδιο ποσό με την κυρία Ξαφά, το ίδιο ποσό με άλλους κερδοσκόπους οι οποίοι νόμιζαν ότι με 15 εκατ. ευρώ αγωγές εναντίον μας θα μας κάνουν να σωπάσουμε», παρατήρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατέληξε λέγοντας:

«Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει θα έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης, θα έρθουν ενώπιον της ποινικής και αστικής δικαιοσύνης αλλά θα έρθουν και ενώπιον της λαϊκής δικαιοσύνης, δεν θα ξεφύγει κανείς τους».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: