19.9.12

"Έχασε το μετάλλιο από τα τραύματα που του προκάλεσε στο κεφάλι ο προπονητής του!..."


Σάλο έχει προκαλέσει στην Κορέα, η καταγγελία αθλητή, που συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, για κακοποίηση από τον προπονητή του κατά τη διάρκεια αυτών. Μάλιστα, ο αθλητής κατηγορεί τον προπονητή ότι έχασε το μετάλλιο εξαιτίας των τραυμάτων που του προκάλεσε ο ίδιος στο κεφάλι.

Ο ... αθλητής πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και τα στοιχεία του δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τα τοπικά μέσα. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Yonhap», ο αθλητής ισχυρίζεται ότι ο προπονητής τού πήρε χρήματα για τις προπονήσεις και πως οι εισαγγελικές αρχές της πόλης Ιντσεόν εξετάζουν τις καταγγελίες και ερευνούν την υπόθεση.

«Στη διάρκεια των Παραολυμπιακών, ο προπονητής επέστρεψε ένα βράδυ μεθυσμένος στο δωμάτιο και χτύπησε το κεφάλι του αθλητή με ένα ελαφρύ αντικείμενο. Τον κακοποιεί συχνά από το 2010. Ο αθλητής είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά δεν μπόρεσε να κατακτήσει ένα μετάλλιο, λόγω των τραυμάτων που είχε υποστεί από την κακοποίηση του προπονητή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνοδός του αθλητή στο κορεάτικο κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: