13.9.12

«Ενωμένοι σαν μια γροθιά!»...


Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε στους ποδοσφαιριστές για... τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη και τους ζήτησε να συνεχίσουν να δουλεύουν «ενωμένοι σαν μία γροθιά» για να πετύχουν τους στόχους τους.

«Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος», τους εξήγησε αρχικά και συνέχισε:

«Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή με τη Σάλκε! Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε! Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο. Και θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέληξε, δε, τονίζοντας: «Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας! Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς»!

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: