18.9.12

Με το... δεξί για να αισιοδοξεί!..


"Κάθε αρχή και δύσκολη..." λέει ο θυμόσοφος λαός και κάπως έτσι σκέφτονται στον Ολυμπιακό, που γνωρίζουν τις δυσκολίες της πρεμιέρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει... το βράδυ της Τρίτης (21:45) την Σάλκε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και θα προσπαθήσει να μπει με το... δεξί στον όμιλό της, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Άλλωστε, "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός..." και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν ότι πιθανό τρίποντο με τους Γερμανούς θα τους δώσει φόρα για τα επόμενα ματς και θα αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης.

Ασφαλή προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν για το σχήμα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος κόουτς, αν και για τις περισσότερες θέσεις λίγο ως πολύ διαφαίνεται η σκέψη του. Πάντως, ό,τι γράφεται είναι περισσότερες εκτιμήσεις και το τι δείχνει στις προπονήσεις.

Το πιθανό σχήμα με την Σάλκε

Ο Κάρολ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Τοροσίδη δεξιά και τονΧολέβας αριστερά. Στο κέντρο άμυνας θα φιγουράρει ο Κοντρέρας και δίπλα του ως αριστερός στόπερ ο Σιόβας, ενώ μην έχουμε τελείως εκτός τον Μανωλά, ο οποίος έπαιξε βασικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε καλή παρουσία.

Από εκεί και πέρα, λογικά θα ξεκινήσει ο Μανιάτης στα χαφ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα, ο Μοδέστο έχει σοβαρές ελπίδες να είναι παρτενέρ του αντί του Γκρέκο, ενώ σε περίπτωση που θελήσει να παίξει πιο σφιχτά ο Ζαρντίμ ίσως ξεκινήσει ο Φουστέρ αντί του Ιμπαγάσα, διότι έχει περισσότερα τρεξίματα και μπορεί να πρεσάρει περισσότερο. Σε άλλη περίπτωση, θα δούμε τον Αργεντινό στο αρχικό σχήμα, η ποιότητα του οποίου είναι αδιαμφισβήτητη και "γλυκαίνει" το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά την τριπλέτα της επίθεσης, αριστερά θα ξεκινήσει ο Μασάντο, δεξιά ο Αμπντούν και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: