1.9.12

Μπορείς και εσύ! «Σχεδίασε μία ευχή για την Ελλάδα»


Ανοικτή πρόσκληση σε όσους πιστεύουν ότι στις φλέβες τους τρέχει καλλιτεχνικό αίμα και έχουν ονειρευτεί, ερωτευτεί και εμπνευστεί στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα κάνει η Μπιενάλε της Σαντορίνης στα πλαίσια του παράλληλου προγράμματός της για το 2013 σε παγκόσμιο διαγωνισμό αφίσας.
Ο ...
παγκόσμιος διαγωνισμός φέρει τον τίτλο «Σχεδίασε μια ευχή για την Ελλάδα!» και έχει στόχο να προβάλει το όμορφο πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό και να αναστρέψει την άσχημη εικόνα που τηλεοπτικά πλάνα και δημοσιεύματα τα τελευταία χρόνια έχουν αμαυρώσει.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να αποστείλουν το πόστερ που θα συνθέσουν χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές έκφρασης όπως φωτογραφία, ζωγραφική, κολλάζ, γραφικά, σχέδιο, εικονογράφηση ή ότι άλλο επινοήσει ο καλλιτεχνικός τους νους!

Οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν, ταυτόχρονα, σε 25 μεγάλες πόλεις του κόσμου (ίδια έργα σε όλες τις πόλεις) και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τόσο το Σίδνεϊ όσο και η Μελβούρνη ενώ ο τελικός προορισμός της έκθεσης είναι η Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα, τα έργα που θα επιλεγούν 300- 400 θα εκτεθούν ταυτόχρονα από τις 10 Ιαν 2013 έως 10 Μαρ 2013 στις πόλεις Τόκυο, Σεούλ, Βομβάη, Καλκούτα, Ρίο ντε Τζανέιρο, Σάο Πάολο, Μπουένος Άϊρες, Σανγκάη, Πεκίνο, Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Τορόντο, Μόντρεαλ, Λονδίνο, Βερολίνο, Μόσχα, Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Μαδρίτη, Τέλ Αβίβ, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από τις 20 Απριλίου 2013 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 η έκθεση θα μεταφερθεί στον Πύργο της Σαντορίνης.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν θα πρέπει να αποστείλουν το έργο τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο βραβείο + Γύρος της Ελλάδας για 30 ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
2ο βραβείο + Γύρος της Ελλάδας για 20 ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
3ο βραβείο + Γύρος της Ελλάδας για 10 ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
4ο έως 8ο βραβείο – Μια εβδομάδα στην Σαντορίνη με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
9ο έως 20ο βραβείο – Ένα ιδιαίτερο δώρο από την Σαντορίνη!
Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.santorinibiennale.gr/design-a-wish-for-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: