2.9.12

Ο Γιάννης Λάτσιος ηθοποιός ...


Μετά την εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου στο trailer του «Dancing With The Stars» – έστω και το κεφάλι του – σειρά έχει η συμμετοχή του σε σήριαλ.
Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 όπως όλα δείχνουν θα κάνει guest εμφάνιση στο ... «Αμάρτημα της μητρός μου» και θα υποδυθεί... τον εαυτό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mediasoup, ο Γιάννης Λάτσιος θα κάνει μια ολιγόλεπτη εμφάνιση σε ένα ρόλο που έγραψε ειδικά για εκείνον ο Αλέξανδρος Ρήγας σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Πρόκειται για ένα μικρό γκεστ-τύπου...happening στο οποίο ο δημοσιογράφος Τάσος-Χρήστος Τριπόδης- θα βρεθεί μαζί με τον Στέφανο -Αλέξανδρος Αντωνόπουλος-, το δεξί του χέρι Αριστομένη -Χρήστος Σιμαρδάνης- και την Μαρίνα, τη συνεργάτιδά του-Τζούλη Σούμα-στο γραφείο του απόλυτου στελέχους του καναλιού όπου εργάζεται για να φάει τρελό άδειασμα από τον Γιάννη Λάτσιο.

Υπό κανονικές συνθήκες θα του έκοβε την εκπομπή γιατί δεν τράβαγε και έπαιρνε και τραγικές κριτικές, αλλά μετά απ' τον δάκτυλο Μεγαπάνου -είπαμε, του Αντωνόπουλου- τον ενημερώνει ότι θα παραμείνει στον αέρα και δη με καλύτερες απολαβές.

Το γύρισμα αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις προσεχείς εβδομάδες πάντα με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Ρήγα και το εν λόγω γκεστ, το περιμένουμε φυσικά με μεγάλο ενδιαφέρον.
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: