14.9.12

Ανανεώσεις, Πίνο και... Γιάννενα!...


Ο Ολυμπιακός έδειξε πόσο πολύ ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Νταβίδ Φουστέρ και τον Τζαμέλ Αμπντούν και για το λόγο αυτό το βράδυ της Πέμπτης ανανέωσε τα συμβόλαιά τους μέχρι το 2015.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν... ξεκινήσει συζητήσεις για τους παίκτες που θέλουν να τους κρατήσουν στο λιμάνι και τα επόμενα χρόνια, αφού στόχος είναι να διατηρηθεί ένας κορμός και από εκεί και πέρα να γίνονται οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, προκειμένου η ομάδα κάθε χρόνο να βελτιώνεται και να παρουσιάζεται καλύτερη.

Τα δεδομένα με Πίνο

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το θέμα του Πίνο, το οποίο προέκυψε την Πέμπτη, αλλά μεταφέρεται για... Γενάρη. Ο παίκτης ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά όχι για άμεσα, αφού άλλωστε δεν υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια για να κλείσει η μετεγγραφή, ενώ ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη φάση του Champions League.

Ο παίκτης πρώτα θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι απολύτως καλά, θα γίνουν οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους του και αν κριθεί ότι αξίζει η περίπτωσή του, τότε θα αποκτηθεί. Πάντως, επαναλαμβάνουμε πως δεν είναι μια περίπτωση που "καίει" άμεσα.

Το μυαλό στα Γιάννενα

Αυτό που σίγουρα υπάρχει στο μυαλό όλων, είναι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο στους Ζωσιμάδες για την 3η αγωνιστική. Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πόλη των Ιωαννίνων, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το "3 στα 3" και να διατηρηθεί στην κορυφή.

Ναι μεν λογικό είναι το μυαλό να... τρέχει και στην Σάλκε, λόγω του ότι την Τρίτη υπάρχει η πρεμιέρα του Champions League, αλλά πρώτα υπάρχει η.... Greek League και εκεί οι Πειραιώτες καλούνται να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό τονίζει σε όλους τους τόνους ο προπονητής, αυτή είναι και η επιθυμία των διοικούντων, αφού το πρωτάθλημα παραμένει ο πρώτος και κύριος στόχος του Ολυμπιακού.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: