20.9.12

Σιούφας εναντίον Σιούφα ...

Εδώ και λίγες μέρες ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας εγκατέλειψε το πολυτελές γραφείο του που διατηρούσε στο κτίριο του κοινοβουλίου και μετακόμισε σε ένα μικρό γραφείο στην οδό Σέκερη.
Μάλιστα λέγεται πως κατά την μεταφορά, κάποιοι υπάλληλοι του γραφείου του έκλαιγαν επειδή έχαναν τις πολυτέλειες τους.
Ποιος...
όμως ήταν αυτός που σκέφθηκε την έξωση Σιούφα; Ενας άλλος Σιούφας, ο μακρινός ξάδερφός του και βουλευτής Καρδίτσας, Παύλος Σιούφας, ο οποίος έστειλε επιστολή στον Βαγγέλη Μειμαράκη με την οποία του ζητούσε να φύγουν από τη Βουλή οι πρώην πρόεδροι του κοινοβουλίου και οι πρώην πρωθυπουργοί.
Ο Παύλος Σιούφας δεν λέει ούτε καλημέρα στον Δημήτρη Σιούφα και με αυτή την επιστολή πήρε το αίμα του πίσω. Γιατί; Γιατί είχε εκδηλώσει τη διάθεση να είναι υποψήφιος της ΝΔ στην Καρδίτσα πριν τις τελευταίες εκλογές χωρίς να το ξέρει ο πρώην Πρόεδρος της βουλής που ήθελε την έδρα της Καρδίτσας να τη δώσει στο γιο του. Γι' αυτό και του είχε κάνει σφοδρό πόλεμο που όμως δεν απέδωσε.
Αποτέλεσμα σήμερα ο Παύλος Σιούφας να είναι βουλευτής Καρδίτσας και ο Δημήτρης Σιούφας, απλός πολίτης και «εξόριστος» από το κτήριο της Βουλής.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: