20.9.12

Αγριο επεισόδιο, Κυριαζίδη - "Χρυσής Αυγής"...

Χτυπούσαν τα χέρια τους στα έδρανα, ενώ οι φωνές ακούγονταν ακόμη και έξω από την αίθουσα...
Εντονο επεισόδιο προκλήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στο βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ότι ... χρησιμοποιούν ιερά σύμβολα όπως είναι η ελληνική σημαία σαν «σκουπόξυλα» προκειμένου να προβούν σε βίαιες πράξεις.

Μάλιστα, ο κ. Κυριαζίδης έδειξε στην Ολομέλεια της Βουλής και σχετικές φωτογραφίες από τα επεισόδια στη Ραφήνα, στις οποίες, όπως ισχυρίστηκε, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής φαίνονται να χτυπούν τους πάγκους των μικροπωλητών χρησιμοποιώντας την ελληνική σημαία.

Όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, ανάμεσα τους οι κ.κ. Μπαρμπαρούσης, Κασιδιάρης, Μπούκουρας και Αλεξόπουλος άρχισαν να φωνάζουν, φανερά εκνευρισμένοι, «είστε μασόνοι» και «κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορεί ότι δεν τιμούμε τα ιερά σύμβολα». Οι φωνές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν μάλιστα τόσο δυνατές ώστε ακούγονταν ακόμα και έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας. Λίγα λεπτά αργότερα σύσσωμη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από την αίθουσα μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: