13.9.12

Στουρνάρας: «Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα» με τον γάλλο υπουργό Οικονομικών...


Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τον γάλλο υπουργό Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί. «Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα», επισήμανε ο έλληνας υπουργός μετά...
τη λήξη της συνάντησης. Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του κ. Μοσκοβισί με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, ενώ στη συνέχεια ο γάλλος υπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Νωρίτερα ο κ. Μοσκοβισί είχε συνάντηση «σε πολύ καλό κλίμα» με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.



Οι συναντήσεις έγιναν πριν από το άτυπο Eurogroup της Παρασκευής στη Λευκωσία, το οποίο αναμένεται να στειλει μήνυμα στήριξης προς της Ελλάδα.

Το απόγευμα ο γάλλος υπουργός Οικονομικών θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», ο γάλλος υπουργός Οικονομικών στέλνει μήνυμα ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και θα βρεθεί λύση και για το ζήτημα του χρέους.

«Για μας δεν υπάρχει θέμα ότι η Ελλάδα ανήκει εξ' ολοκλήρου στη νομισματική ένωση και ότι δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσει τη θέση της ανάμεσά μας» τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: