7.9.12

Στο Βόλο οι πρώτες αποστολές για το Παγκόσμιο Συγχρονισμένης κολύμβησης...


www.volosnet.net
Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει μέχρι την επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που πρόκειται να διεξαχθεί στο Βόλο από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου και οι πρώτες αποστολές των Εθνικών ομάδων έχουν ήδη αρχίσει να...
καταφθάνουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.
Πρώτη έφτασε η αποστολή του Καναδά, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι υπόλοιπες αποστολές από όλα τα μέρη του κόσμου. Συνολικά θα αγωνιστούν αθλήτριες 34 χωρών, ενώ η Αργεντινή, η Σερβία και η Σιγκαπούρη θα εκπροσωπηθούν μόνο από Κριτή. Στον Βόλο αναμένονται συνολικά 430 άτομα, εκ των οποίων 369 είναι μέλη των αθλητικών αποστολών, 51 κριτές και 10 άτομα VIP.
Υπενθυμίζουμε ότι οι χώρες που θα μετάσχουν στην σπουδαία διοργάνωση είναι οι Αργεντινή (μόνο Κριτή), Αυστρία, Λευκορωσία, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Τσεχία, Αίγυπτος, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Καζακστάν, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Περού, Ρωσία, Σερβία (μόνο Κριτή), Σιγκαπούρη (μόνο Κριτή), Νότια Αφρική, Σλοβακία, Ελβετία, Ουκρανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Βενεζουέλα.
Από εκεί και πέρα, στο θέμα των προετοιμασιών όλα βαίνουν καλώς και όσοι βρεθούν στην πόλη του Βόλου αναμένεται να απολαύσουν μία άρτια διοργάνωση.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι ιδιαίτερα σημαντική θα είναι και η συμβολή των περίπου 250 εθελοντών, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν σε ό,τι πρόβλημα προκύψει, ώστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: