29.9.12

Ερχεται ο Πίου...


Θα παίζει δεξί χαφ, σε ομάδα των Χανίων...
Εγινε γνωστός από την τηλεοπτική διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ως ο «Πίου το μαύρο πιστόλι». Ωστόσο, το σενάριο της διαφήμισης δεν απέχει από την πραγματικότητα, καθώς ο... «Πίου», κατά κόσμον Ιζουάνα Ζοέλ Ανίνο θα αγωνίζεται σε ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος Χανίων.

Οπως λένε παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανακρωτηριακού που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Χανίων έχουν στα χέρια τους το δελτίο αθλητικής ιδιότητας που του δίνει την δυνατότητα να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο «Πίου» προπονήθηκε ήδη με την ομάδα του και δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει αύριο Κυριακή τον αγώνα κυπέλου Χανίων της ομάδας του με τον Ηρακλή Νεροκούρου.

Ο Ιζουάνα Ζοέλ είναι γεννημένος το 1978 στη Νιγηρία και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χάφ. Είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από 12 χρόνια για να παίξει ποδοσφαίρου ωστόσο ένας τραυματισμός δεν του το επέτρεψε. Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και θα εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό Στέρνες Ακρωτηρίου.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: