19.9.12

Δεν έχει κείμενο για μέτρα το υπουργείο Οικονομικών!...


Το κείμενο με τα μέτρα ζήτησαν το πρωί σήμερα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ από το υπουργείο Οικονομικών, πλην όμως δεν το έχουν λάβει έως τώρα, καθώς δεν φαίνεται να είναι έτοιμο.

Όπως όλα δείχνουν, το... κείμενο θα συμφωνηθεί σε γενικές γραμμές, ώστε να παραδοθεί αργότερα και να συζητηθεί αύριο στη σύσκεψη των αρχηγών, κατά την απογευματινή νέα συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα.

Το έως τώρα κείμενο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περιλαμβάνει πέραν της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη κι άλλα πολλά σκληρά μέτρα, όπως η περικοπή των εποχικών επιδομάτων ανεργίας, η μείωση των κύριων κι επικουρικών συντάξεων πάνω από 1.000 ευρώ αλλά με κατεύθυνση να πέσει στα 700, η ολική περικοπή των δώρων κ.λπ. Το τελικό κείμενο θεωρείται ότι θα είναι ακόμη σκληρότερο.

Ανησυχία για ΔΗΜΑΡ
Μέγαρο Μαξίμου και Ιπποκράτους, πάντως, εκτιμώντας ότι οι ίδιοι θα έχουν μικρές απώλειες κατά την ψήφιση των μέτρων ανησυχούν για τις αντιδράσεις που αντιμετωπίζει ο Φώτης Κουβέλης, αλλά και τις κόκκινες γραμμές που ο ίδιος θέτει.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: