12.9.12

«Ζωντανό ή νεκρό» θέλουν να πιάσουν τον πρίγκιπα Χάρι οι Αφγανοί Ταλιμπάν...


«Επιχειρήσεις Χάρι» πραγματοποιούν οι Αφγανοί Ταλιμπάν επιδιώκοντας να σκοτώσουν ή να απαγάγουν τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ Β', όπως δήλωσε τηλεφωνικά στο πρακτορείο Reuters εκπρόσωπός τους από άγνωστη τοποθεσία.

Ο...
πρίγκιπας Χάρι, εγγονός της βασίλισσας της Αγγλίας, βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στη βάση Καμπ Μπάστιον στην επαρχία Χελμάντ του Αφγανιστάν, όπου ως πιλότος ελικοπτέρου Απάτσι, θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του πολέμου των νατοϊκών δυνάμεων κατά των Ταλιμπάν.

«Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για να απαλλαγούμε από αυτόν, είτε σκοτώνοντάς τον είτε απαγάγοντάς τον» δήλωσε τηλεφωνικά στο Reuters ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Ζαμπιχουλάχ Μουτζάχιντ από άγνωστη τοποθεσία.

«Εχουμε ενημερώσει τους διοικητές μας στη Χελμάντ να κάνουν ο,τιδήποτε μπορούν για να τον βγάλουν από τη μέση» δήλωσε ο Μουτζάχιντ, ο οποίος αρνήθηκε να μιλήσει περαιτέρω σχετικά με τις «επιχειρήσεις Χάρι», όπως τις ονόμασε, που πραγματοποιούν οι Ταλιμπάν.

Το υπουργείο Αμυνας της Βρετανίας αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μουτζάχιντ, ενώ οι βρετανικές Αρχές έχουν δώσει στη δημοσιότητα πολύ λίγες λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή του Χάρι, τρίτου στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο της Αγγλίας, στο Αφγανιστάν για λόγους ασφαλείας...
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: