15.9.12

«Προσπαθώ να κάνω ρήξη με το παρελθόν» (BINTEO)...


Δεν θα παραστεί την Τρίτη, στην συνάντηση Βενιζέλου...
«Η ρήξη με το παλιό....πρέπει να είναι απόλυτη, οριζόντια και κάθετη» υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.
Ξεκαθάρισε πως... την ερχόμενη Τρίτη δεν θα παραστεί στην συνάντηση που έχει συγκαλέσει ο Ευ. Βενιζέλος καθώς έχει πει από τον Ιούνιο ότι έχει πολλές διαφωνίες σε θέματα στρατηγικής αλλά και σε διάφορα επιμέρους θέματα.

Ωστόσο ερωτηθείς για το αν θα ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ, δεν απάντησε. «Θα στηρίξω ότι αποφασίσουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε πως σε μια κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, δεν είναι αυτός ο οποίος θα θέσει δευτερεύουσας σημασίας θέματα και ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει την τρικομματική κυβέρνηση ψηφίζοντας μάλιστα και τα νέα μέτρα.



Ως πολιτικό κείμενο και πολιτική παρέμβαση χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το νέο του βιβλίο που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες. «Την εκτιμώ ως πολιτική ενέργεια και έτσι θέλω να γίνει αντιληπτή». Ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως έκανε ένα πολιτικό κείμενο για αυτά που έγιναν και αυτά που πρέπει να γίνουν στη χώρα. Ενώ επεσήμανε πως οι ανάγκες του ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι πολλές.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: