27.8.12

Θετική πρεμιέρα, μεταγραφικά και κλήρωση...


Βδομάδα μεταγραφικών και αναμονή για την κλήρωση του Champions League είναι αυτή που έρχεται για τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν νικήφορα από την έδρα της Βέροια (1-2) και ... πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και στην επερχόμενη κλήρωση για τους ομίλους του Champions League που θα γίνει την Παρασκευή.

Πρώτος στόχος για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ είναι ο Γκαέλ Κακουτά από την Τσέλσι, για αντικαστάτης του Κέβιν Μιραλάς.

Ο δανεισμός του 22χρονου προχωράει για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγγλική ομάδα, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό deal και για τις δύο πλευρές.

Φυσικά οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν μόνο αυτό το στόχο, αλλά ψάχνουν και άλλες περιπτώσεις σε περίπτωση που "χαλάσει" κάπου αυτή η μετακίνηση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, όμως πρώτα θα υπάρξει η κλήρωση για το Champions League.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μπαίνει απευθείας στην κλήρωση των ομίλων για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την Παρασκευή θα μάθει τους αντιπάλους του ενόψει της φετινής σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στο γ' γκρουπ δυναμικότητας και προκειμένου να πάνε στο β', πρέπει η Μπράγκα να αποκλειστεί από την Ουντινέζε στους αγώνες των play off που γίνονται μεσοβδόμαδα.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: