31.8.12

Από ανακοπή και όχι από χρήση ναρκωτικών πέθανε ο γιος του Σταλόνε...


Από ανακοπή της καρδιακής λειτουργίας πέθανε ο Σαγκ Σταλόνε, γιος του ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν έδειξαν κανένα σημάδι από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

«Δεν υπήρχαν σημάδια από... υπερβολική δόση. Ήταν απλά ένας φυσικός θάνατος» είπε ο Φρεντ Κοράλ επικεφαλής της ιατροδικαστικής έρευνας.

Ο Σταλόνε είχε μία μικρή ποσότητα ηρεμιστικών στο αίμα του, τα οποία συνήθως λαμβάνονται για κάποιο πόνο, αλλά η ποσότητα αυτή ήταν στο απολύτως επιτρεπτό όριο και στην τοξικολογική έκθεση δεν εμφανίστηκαν ίχνη άλλων φαρμάκων.

H σορός του Σαγκ Σταλόνε βρέθηκε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ από την οικονόμο του, η οποία πήγε να ελέγξει, καθώς συγγενείς και φίλοι ανησύχησαν καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες.

Γρήγορα οι φήμες οργίασαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις ταμπλόιντ εφημερίδες, ότι πιθανή αιτία θανάτου ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Σαγκ Σταλόνε ήταν ο νεότερος από τους δύο γιους του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες οι περισσότερες στο πλάι του πατέρα του.
Μετά το θάνατο του γιου του, ο 66χρονος Σιλβέστερ Σταλόνε, έχει ελαττώσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του ακόμη και κατά την προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες της τελευταίας του ταινίας «The Expendables 2».
Ο κινηματογραφικός Ράμπο, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο ABC και στην εκπομπή «Good Morning America» στην οποία είπε: «Ο χρόνος, ελπίζουμε, θα επουλώσει τις πληγές. Είναι μια πραγματικότητα της ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: