30.6.12

Κ. Χατζηδάκης: Για εσωτερική κατανάλωση οι τζάμπα μαγκιές...


Τις άνευ πρηγουμένου δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα επισημαίνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, και τονίζει πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στις συζητήσεις με την τρόικα.

«Δεν υποσχεθήκαμε κήπους με ...
τριαντάφυλλα. Ξεκαθαρίσαμε ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός. Και ακριβώς επειδή οι δυσκολίες δεν έχουν προηγούμενο, πρέπει όλοι να πολιτευθούμε σαν να είναι η τελευταία θητεία μας στην κυβέρνηση», αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης.

Τονίζει ότι «οι τζάμπα μαγκιές είναι για εσωτερική κατανάλωση», ενώ σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση με την τρόικα σημειώνει ότι «η κυβέρνηση στηρίζεται από τρία κόμματα και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στις συζητήσεις με τους εταίρους μας, λειτουργώντας με πατριωτισμό και αίσθημα ευθύνης», υπογραμμίζοντας: «Να είστε σίγουροι: αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους, τόσο για μας, όσο και κυρίως για τη χώρα».

Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι για να προχωρήσουν οι επενδύσεις χρειάζονται πολιτική σταθερότητα για ανάκτηση της εμπιστοσύνης, αντιμετώπιση των προβλημάτων ρευστότητας και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας...
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: