30.4.12

Στην «πρώτη γραμμή» τα …Τρίκαλα στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Λάρισα ...


Από την πρώτη σειρά παρακολούθησαν την ομιλία του Προέδρου του ΠαΣοΚ στην Λάρισα οι υποψήφιοι του κόμματος για τον Νομό Τρικάλων.

Στο κλειστό γήπεδο του Αλκαζάρ της Λάρισας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων η... Υπερπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Πόπη Γερακούδη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και φυσικά οι υποψήφιοι για τα Τρίκαλα Χρύσα Ντιντή, Γιώργος Οικονόμου, Χρήστος Μαγκούφης, Γρηγόρης Χαρισιάδης, Χρυσάνθη Γάλλου -Δαλκαφούκη και ο Χρήστος Γατσέλης ενώ απουσίαζε ο Κώστας Παταβούκας που βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία στα ορεινά του Νομού Τρικάλων.

Παρούσα στην ομιλία του κ. Βενιζέλου και η πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Σούλα Μερεντίτη.

Οι εν δυνάμει Τρικαλινοί Βουλευτές παρακολούθησαν την επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, που εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Η αλαζονική συμπεριφορά του κ. Σαμαρά τείνει να πάρει χαρακτηριστικά επιδημίας», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «δυστυχώς ο κ. Σαμαράς ούτε τώρα επιθυμεί τον διάλογο στην τηλεόραση, αλλά πώς να εξηγήσεις ότι από το 2007 η χώρα ήταν σε ύφεση και η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα;».

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «στο αλαζονικό κλαμπ εντάσσονται και ο κ. Κουβέλης και ο κ. Τσίπρας», ενώ άσκησε κριτική στους «δημαγωγούς που λένε ότι δεν πρόκειται ποτέ να μας διώξουν από το ευρώ και εφησυχάζουν τον κόσμο. Το ΠαΣοΚ κατέθεσε δέσμη μέτρων για την επόμενη ημέρα, ενώ τα άλλα κόμματα δεν απαντούν. Ας ζητήσουν τη λαϊκή εντολή και αν μπορούν ας κυβερνήσουν. Μπορούν όμως να εγγυηθούν ότι η χώρα θα σταθεί όρθια;»

Ο κ. Βενιζέλος, ζήτησε την συστράτευση όλων «για να βγάλει από την κάλπη της 6ης Μαΐου, μία αυτοδύναμη Ελλάδα» για να προσθέσει πως «το ΠαΣοΚ είναι το κόμμα της ευθύνης, κι όχι του Μνημονίου», διευκρινίζοντας πως «η ΄΄συγγνώμη΄΄ δόθηκε για τους δικούς μας ανθρώπους που αδικήθηκαν».

Ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ επανέλαβε πως «σε 3 χρόνια το πολύ η Ελλάδα μπορεί να γίνει πάλι αυτοδύναμη, αλλά μόνο το ΠαΣοΚ μπορεί να συγκροτήσει τον εθνικό συναγερμό που απαιτείται και συνεπώς στις 6 Μάη κρίνεται το μέλλον αυτής και της μεθεπόμενης γενιάς»

Η ομιλία του κ. Βενιζέλου ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών των Νομών της Θεσσαλίας.
trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: