7.1.12

Τι αλλάζει στην TV το 2012: Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που μένουν...


Ο καινούργιος χρόνος βρίσκει πολλούς TV stars εκτός πλατό, γιατί εκτός από την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει κάθε τομέα της ζωής μας και φυσικά και την τηλεόραση, έχει συμβεί και αυτό με... το Alter και έτσι είναι πολλοί οι τηλεοπτικοί αστέρες που έχουν μείνει χωρίς 'στέγη'.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για παράδειγμα, που σύμφωνα με την Espresso και όπως όλα δείχνουν, το επόμενο διάστημα θα είναι ξανά on air. Η πρόταση του έχει γίνει από τον ΑΝΤ1 και, μάλιστα, ο ίδιος έχει γράψει σε social media: «Βρίσκομαι ήδη σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης».

Μέσα στις επόμενες μέρες θα διευκρινιστεί και το πλαίσιο της συνεργασίας του, καθώς εκτός από την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής υπάρχει και η σκέψη να μοιραστεί με τη Μαρία Χούκλη την παρουσίαση των βραδινών κεντρικών δελτίων του σταθμού.
Στο κανάλι της Κάντζας υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν. Μπορεί πετυχημένες σε τηλεθέαση εκπομπές, όπως το «Μες στην καλή χαρά», να πήραν το πράσινο φως για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει του χρόνου, καθώς ένα από τα σχέδια είναι η κατάργηση της ζώνης του Σαββατοκύριακου. Σίγουρη για τη θέση της είναι η Ελένη Μενεγάκη η οποία ανανέωσε το συμβόλαιό της, αν και την επόμενη χρονιά θα έχει απέναντί της την Ελεονώρα Μελέτη, που επίσης ανανέωσε το συμβόλαιό της με το STAR για ακόμη δύο χρόνια.

Οσο για το συμβόλαιο του Λάκη Λαζόπουλου, μπορεί να έχει λήξει, όμως θεωρείται σίγουρο ότι ο ηθοποιός θα παραμείνει στον ALPHA και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε ρόλο-έκπληξη, αναλαμβάνοντας τον σχολιασμό των κυριοτέρων ειδήσεων της μέρας, σε μια δεκάλεπτη εκπομπή πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Φέτος λήγει και το συμβόλαιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Ωστόσο, οι υψηλές τηλεθεάσεις που κάνει η εκπομπή «Πάμε πακέτο» φαίνεται να εξασφαλίζουν την παραμονή της στο κανάλι της Κάντζας και για την επόμενη σεζόν.

Αβέβαιο είναι το μέλλον των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Από την πλευρά του MEGA, υπήρχαν σκέψεις ώστε η ζώνη να καταργηθεί και να ακολουθήσουν την τακτική του ALPHA. Αν και είναι πολύ νωρίς για να πάρουν τέτοια απόφαση, θεωρείται σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με όσα και οι ίδιοι έχουν δηλώσει, δεν θα συνεχίσουν να είναι ζευγάρι οn air. Αν λοιπόν το «Πρωινό mou» συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, θα υπάρξουν αλλαγές σε αυτό.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στην ψυχαγωγική ενότητα του «Πρωινού ΑΝΤ1» καθώς, όπως φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκαναν την έκπληξη. Έτσι θεωρείται σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, αφού άλλωστε πολλά στελέχη του καναλιού θέλουν να δουν τον Φερεντίνο ξανά στη μάχη του prime time. Όσο για τον ΑΝΤ1, φαίνεται ότι, αν και το συμβόλαιο των «Αρβύλα» λήγει τη φετινή σεζόν, οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να έχουν στο δυναμικό τους τον Αντώνη Κανάκη και του χρόνου. Και όπως λέγεται, έτσι θα γίνει καθώς και η θεσσαλονικιώτικη παρέα έχει καταφέρει να χτυπά υψηλές τηλεθεάσεις, ενώ από το κανάλι του Αμαρουσίου δεν τους λογοκρίνουν ακόμη και όταν γίνονται αυτοί αποδέκτες της σάτιράς τους.
Tέλος, ένα βήμα πιο μπροστά βρίσκεται ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας κάθε Σαββατοκύριακο την παρουσίαση πρωινής ενημερωτικής εκπομπής. Το συμβόλαιό με το κανάλι του Φαλήρου έχει ισχύ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και οι δύο πλευρές θεωρούν ότι η εκπομπή θα σημειώσει επιτυχία, οπότε η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Επαφές με τον ΣΚΑΪ έχει κάνει και η Αγγελική Νικολούλη η οποία μόλις επιστρέψει από την Αμερική όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες, θα συναντηθεί ξανά με τα στελέχη του καναλιού για να δουν αν το «Φως στο τούνελ» θα εκπέμψει από τη συχνότητα του συγκεκριμένου σταθμού.
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: