22.1.12

Μια παραγωγή της Spentzos Films ...


kourdistoportocali

Πρωταγωνιστούν

Αντώνης Κομανέτσης
Τζόνι Βαβούρας
Ελίζα Βόζεμπεργκ
Άντερς

Η κακομαθημένη κόρη (Ελίζα Βόζεμπεργκ) ενός πλούσιου αλευροβιομήχανου έχει τρέλα με τον κινηματογράφο και θέλει να γίνει ηθοποιός.

Ο μπαμπάς της όμως με τίποτε δεν θέλει ν' ακούει κάτι τέτοιο.

-"Δεν θα σ' αφήσω να γίνεις μια παρδαλή και να γελάει μαζί μας το Κολωνάκι. Θ' ασχοληθείς με την πολιτική και να είσαι σίγουρη ότι μια μέρα θα σε κάνω υπουργό στη κυβέρνηση του φίλου μου, του Αντώνη Κομανέτση..." (Αντώνης Σαμαράς).

Ο αλευροβιομήχανος που είναι και χορηγός του κόμματος οργανώνει ένα δείπνο στο πλουσιόσπιτό του με καλεσμένους τα ζεύγη Κομανέτση και Τζόνι Βαβούρα (Γιάννης Μιχελάκης).

Στη διάρκεια του δείπνου ο μπαμπάς της Ελίζας αφού κάνει τις απαραίτητες συστάσεις ζητά από τον Κομανέτση να φροντίσει ώστε η κόρη του να γίνει υπουργός.

-Εγώ θα φροντίσω η κόρη μου να εκλεγεί βουλευτής και σεις φροντίστε να της δώσετε υπουργείο πρώτης γραμμής. Τζόνι, σε παρακαλώ να την αναλάβεις προσωπικά...

Ο Τζόνι Βαβούρας χαρούμενος που ολόκληρος αλευροβιομήχανος απευθύνθηκε στον ίδιο προσωπικά υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για την Ελίζα.

Η ώρα στην οικία του αλευροβιομήχανου κυλούσε ήρεμα, τα χαμόγελα και η ευτυχία περίσσευαν.

Ώσπου ξαφνικά ακούστηκαν δυνατά χτυπήματα στη πόρτα και άγρια μαρσαρίσματα από μηχανή με κομματιασμένη εξάτμιση.

Οι καλεσμένοι αιφνιδιάσθηκαν αλλά η Ελίζα έσπευσε να τους καθησυχάσει:

-Ντάντι, καλέ Ντάντι μου μην ανησυχείς είναι ο Άντερς (Αντρέας Ψυχάρης) που μένει απέναντι. Ήλθε να με πάρει να πάμε για clubbing με την Ευγενία και τον Άδωνη...

(Η συνέχεια επί της οθόνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: