10.1.12

Ύποπτο quiz....

Ποιος εργαζόμενος του Alter πλήρωνε στο Gstaad της Ελβετίας 3.000 ευρώ τη βραδιά; ...
Προφανώς κάποιοι έχουν βαλθεί να δοκιμάσουν τις αντοχές των απλήρωτων εργαζομένων του Alter και με ένα κουίζ που είδε το φως στο διαδίκτυο, επιχειρούν (οι εμπνευστές του) να...

προκαλέσουν, να διχάσουν, αλλά και να συκοφαντήσουν τον αγώνα τους, στοχοποιώντας παράλληλα συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις!

Τι αναφέρει όμως το ύποπτο κουίζ; Ότι κάποιος από τους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Gstaad Palace της Ελβετίας προς 3.000 ευρώ τη βραδιά!

Και ποιοι από τους απλήρωτους εργαζόμενους του καναλιού μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα ημερησίως; Λογικά κανείς! Θεωρητικά όμως οι μεγαλοδημοσιογράφοι του καναλιού, δηλαδή, Νίκος Χατζηνικολάου, Γιώργος Αυτιάς, Κώστας Χαρδαβέλλας, Αγγελική Νικολούλη, Αννίτα Πάνια, που θυμίζουμε ότι είναι εξίσου απλήρωτοι όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Αν εξαιρέσουμε τον Γ. Αυτιά που από την περασμένη εβδομάδα ανήκει στο δυναμικό του Σκάι, μένουν οι τέσσερις υπόλοιποι. Δεν αποκλείεται όμως και κάποιος μη αναγνωρίσιμος εργαζόμενος να είχε κομπόδεμα και όνειρο ζωής να βρεθεί στα Ελβετικά υψίπεδα! Άρα ποια η σκοπιμότητα του εν λόγω κουίζ; Αν υπάρχουν στοιχεία για συγκεκριμένα πρόσωπα που καταχράστηκαν χρήματα κάνοντας χειμερινές διακοπές ας βγουν στο φως, διότι διαφορετικά πρόκειται για συκοφαντία! Άλλωστε είναι δικαίωμα του καθενός να διαθέτει τα χρήματα του με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί, ακόμα και σε τέτοιες περιόδους κρίσης και υψηλής ανεργίας!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: