15.1.12

Σρόιτερ και Κοσιώνη παίζουν με MEGA...

Οργή Βαρδινογιάννη για την προώθηση υιού Ψυχάρη σε βάρος Όλγας Κεφαλογιάννη...
Συνεχίζονται οι "εσωκομματικές" έριδες στο βασίλειο του Mega,με φόντο τις εθνικές εκλογές.Το κοινό μέτωπο Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη παρακολουθεί τον...

Ψυχάρη να έχει κηρύξει 'ανοιχτό πόλεμο' με τον Γιώργο Παπανδρέου,κάτι που δεν επιτρέπουν ως τώρα,να φανεί έντονα στο ύφος του δελτίου. Φυσικά,η μάχη έχει προεκτάσεις.Η συνεργασία Ψυχάρη-Σαμαρά με αντάλλαγμα την αυτονόητη εκλογή του υιού Ψυχάρη στις βουλευτικές εκλογές,έχει προκαλέσει την οργή της πλευράς Βαρδινογιάννη,καθώς η-νυν βουλευτής Ρεθύμνου- Ολγα Κεφαλογιάννη κατεβαίνει στην Α' Αθήνας με τη ΝΔ,αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ προωθεί μόνο το τέκνο 'Ψυχάρη'!! ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ όλα αυτά την...άλλη Ολγα & το κεντρικό δελτίο?Φήμες κάνουν λόγο για έντονο 'φλερτ' του Σρόιτερ με την..
οικογένεια Βαρδινογιάννη,είτε προς Star,είτε προς Mega μεριά.Η Τρέμη (είναι πασίγνωστο) πως ευνοείται από το μέτωπο Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη,το οποίο την κράτησε στο κανάλι 1,5 χρόνο πριν,όταν ο Ψυχάρης έθεσε ανοιχτά θέμα απομάκρυνσης. Ακόμα κι αν η δημοσιογράφος γλιτώσει με 'δώρο' Σρόιτερ του Βαρδινογιάννη στο Star,ο χρόνος μετρά αντίστροφα για εκείνη...Ειδικά αν γίνει 'τράμπα' με την Κοσιώνη να πηγαίνει στο Μεγάλο Κανάλι.Και δεν εννοούμε να πάει η Τρέμη Σκάι...Αλλά ο Νίκος,που πάντα διατηρεί καλές σχέσεις με κάποιους (...) από τους Megάλους εκδότες..
*QUIZ:
Ποιο 'παιδί'-μέσα στο Mega- καιροφυλακτεί για τη θέση της Τρέμη,ελπίζοντας σε πιθανή 'εξουδετέρωση' των 2 στρατοπέδων & τοποθέτηση ουδέτερου άνκορμαν-γούμαν?


Πηγή: tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: