29.1.12

Mε πιάτα και ...φλυτζάνια, γιούχαραν τον Νικολόπουλο! ...


Όσο δυνατά και αν προσπαθούσε να μιλήσει ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος του τομέα εργασίας του κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, τελικά ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ακούσουν τις ευχές για τη νέα χρονιά και τις προσπάθειες που κάνει η Ν.Δ. για τους τρίτεκνους.

Και αυτό γιατί...

με το που ανέβηκε στο βήμα για να απαντήσει σε μία τρίτεκνη που είχε διαμαρτυρηθεί, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά που έγινε σήμερα το πρωί, κάποιοι που βρίσκονταν στα τραπέζια άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν με έντονο τρόπο, ενώ οι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις που ακούστηκαν ήταν ιδιαιτέρως βαρείς. Ο κ. Νικολόπουλος προσπάθησε να κάνει διάλογο με τους διαμαρτυρόμενους και μάλιστα μεταξύ αυτών αναγνώρισε και μερικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα κάποιοι προκειμένου να κάνουν περισσότερο θόρυβο έτσι ώστε να μην ακουστούν τα όσα έλεγε ο βουλευτής, εκτός από τα γιουχαίσματα, άρχισαν να χτυπούν και τα πιάτα, τα φλυτζάνια και τα ποτήρια που βρίσκονταν στα τραπέζια τους με τα κουταλάκια, δημιουργώντας αρκετή φασαρία.

Στην εκδήλωση πάντως βρέθηκαν και άλλοι βουλευτές και υποψήφιοι της περιοχής, όμως δεν θέλησε να απευθύνει κανένας άλλος χαιρετισμό. Τόσο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος), του ΛΑΟΣ (Αλέκος Χρυσανθακόπουλος) όσο και πολιτευτές της ΝΔ προτίμησαν τη σιωπή, γιατί ήταν βέβαιο πως θα τους αποδοκίμαζαν και εκείνους.



parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: